AaFK har advart Phillips tidligere

<p>Sist Demar Phillips kom for sent tilbake til Norge ga Henrik Hoff klar beskjed om at det kom reaksjoner om han gjorde det igjen.</p>

Phillips_body
19spostormen1

I dag er det ei uke siden AaFK ankom Gran Canaria til årets første treningsleir, men jamaicanerne Demar Phillips og Jason Morrison dukket ikke opp til avtalt tid.

– Jeg har fått en mail fra Jason, men Demar har jeg ikke hørt noe fra siden de reiste på ferie. Det er selvfølgelig totalt uakseptabelt, sa klubbdirektør Henrik Hoff til Sunnmørsposten mandag.

AaFK-direktøren sa onsdag at han trodde jamaicanerne kom direkte til Norge, og dermed gikk glipp av hele treningsleiren på Gran Canaria.

Fortsatt ingen kontakt

– Jeg har fått antydet via andre at de har kjøpt seg nye billetter, men datoene det snakkes om er rundt 15., 16. eller 17. januar, sa Hoff.

Sunnmørsposten snakket i går kveld igjen med Hoff om situasjonen, men det er ikke noen utvikling.

– Nei, det er ikke noe nytt å melde fra meg. Som jeg har sagt tidligere, så tror jeg de kommer direkte til Norge, sier han.

– Har dere vært i kontakt med spillernes agenter?

– De har ikke agenter lenger, så der er det lite hjelp å få. Demar og Jason forlenget kontraktene sine i fjor, men da gjorde de det meste av arbeidet selv, sier klubbdirektøren.

Advart tidligere

Morrisons skal ha gitt beskjed om at hans fravær skyldes familiære grunner, mens Phillips har ikke tatt kontakt for å gi en forklaring til klubben. Phillips har tidligere kommet for sent tilbake til Norge, og fått klar beskjed fra Hoff om at det ikke skal skje igjen.

– Jeg har gitt Demar klar beskjed om at hvis han ikke innfinner seg til rett tid når han har vært bortreist, kommer det til å komme reaksjoner fra vår side. Jeg vil samtidig understreke at jeg ikke ønsker å kappe hodet av noen, eller diskutere reaksjonsmønster før jeg har fått snakket med ham, sier Hoff.

På AaFKs diskusjonsforum er det flere supportere som er svært lite fornøyd med situasjonen rundt AaFKs to jamaicanere.

Dedé Anderson

– Vi synes ikke denne situasjonen er særlig grei, og den er ikke heldig for klubben. Samtidig vil jeg si det samme som Hoff har sagt tidligere, vi kan ikke dømme folk før vi vet hva som har skjedd, sier Stormen-leder Tom Walderhaug og legger til:

– Saken gir litt assosiasjoner til en tidligere episode (red.anm. Dedé Anderson), men vi satser på at det er fornuftige grunner til spillernes fravær, sier han.

Ifølge Stormen-lederen har AaFK-supporterne blitt litt «mobbet» av andre supportere som trekker paralleller til Dedé Anderson-saken.

– Vi har fått høre det litt, for å si det sånn. Vi hadde sikkert gjort det samme om det var andre sine spillere, sier Walderhaug og ler.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde24193255213460
2Bodø/Glimt24136560312945
3Rosenborg24128453351844
4Lillestrøm24135641281344
5Vålerenga24133846321442
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk