Ny skade hos Rosenborg: Rashani ute

Ble friskmeldt forrige uke – skadet fire dager senere.

UTE: Elba Rashani er skadet på nytt.
  • Adrian A. Aagesen

LERKENDAL: Etter kampen mot Stabæk 11. september fikk Elba Rashani en kjenning i lysken.

Det gjorde at vingen trente alternativt en stund og ble heller ikke brukt den påfølgende kampen mot Start.

Tirsdag i forrige uke skrev vi at Rashani følte seg frisk og fin. Han skulle være med mot Tromsø. I midtuken startet han mot «Gutan» og ble byttet ut etter 70 minutter.

Byttet tidlig ut

Fire dager senere skulle trønderne altså i aksjon mot Molde. Også i den kampen startet Rashani, men begynte å slite etter 20 spilte minutter på Aker Stadion. Vingen prøvde å fortsette, men hadde ikke kjangs og fikk beskjed av Kåre Ingebrigtsen om å sette seg på gressmatten slik at Rosenborg kunne foreta et spillerbytte etter 26 spilte minutter.

– Vi har sett litt på Rashani og det er en liten muskelskade i lysken. Vi tror ikke han er lenge ute, men han er tvilsom mot Vålerenga. Det er høyre lyske – den samme som forrige gang, sier medisinsk koordinator, Haakon Schwabe til Adresseavisen.

Det er fortsatt noen dager igjen med trening før kampen mot Vålerenga og klubben skal prøve vingen på trening inn mot kampen.

– Vi må vurdere litt. Den er litt trøblete og han skal få prøve på trening, fortsetter han.

Les også

Mike Jensen sendte Rosenborg-fansen til himmels: - En helt utrolig følelse

Les også

Høgmo før landslagsuttaket: – André Hansen har virkelig meldt seg på

— Svensson ute

Også Jonas Svensson er etter all sannsynlighet ute mot Vålerenga. Høyrebacken var maks uheldig på mandagens trening og fikk et stygt kutt i leggen.

– Det var en uheldig takling på trening. Kuttet er ikke dypt, men det er stort. Det er rundt ti-elleve centimeter ned mot ankelen, sier Schwabe.

Svensson har i det siste fått muligheter på landslaget. Kuttet kom på et svært dårlig tidspunkt for den fremadstormende høyrebacken, men Schwabe er optimistisk.

– Han er ikke uaktuell for landskampene. Det kan hende han rekker det akkurat. Såret er akkurat der han skyter, så det er vondt for han, fortsetter den medisinske koordinatoren.

Også Anders Konradsen er tvilsom til helgens kamp mot Vålerenga. Han ble byttet ut mot Tromsø.

– Det er en liten strekkskade. Vi kommer ikke til å risikere noe med noen, så han må også prøve seg litt på trening først, konkluderer Schwabe.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk