Nå vil Cardiff-fansen ha bort Solskjærs erstatter

Russell Slade er i hardt vær etter en blytung desembermåned.

Russell Slade (til høyre) tok over jobben til Ole Gunnar Solskjær som Cardiff-manager. Det har foreløpig ikke vært en suksess.
  • Roar Lyngøy
    Roar Lyngøy

Ole Gunnar Solskjær fikk sparken som Cardiff-manager etter to seirer, to uavgjorte og tre tap i Championship.

Det startet så bra for etterfølgeren Russell Slade, med seier i første kamp mot Nottingham Forest 18. oktober. Tre av de fire første kampene ble vunnet.

Siden har det gått tråere for Slade og Cardiff. I desember står waliserne med to uavgjorte og tre tap. Det toppet seg med lørdagens 2-4-tap hjemme mot Watford.

– Jeg forstår at fansen er skuffet, sa Slade etter kampen der deler av fansen sang «You’re getting sacked in the morning».

Ifølge velinformerte Wales Online står imidlertid ikke Slade i fare for å få sparken nå, selv om Cardiff etter 24 seriekamper ligger på 12. plass – 9 poeng bak 6. plassen som gir playoff.

Klubbeier Vincent Tan har ennå ikke vært til stede på en Cardiff-kamp denne sesongen. Men ifølge Wales Online skal han være klar på at klubben satser videre med Slade. Avisen melder videre at det kan bli et travelt overgangsvindu for Cardiff, et vindu som åpner torsdag.

I det vinduet bør Slade lykkes. Det bør han også i FA-cupen mot Colchester fredag kveld, som er neste oppgave.

Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem har allerede forlatt Cardiff, og det samme ventes å skje med Jo Inge Berget.