Solskjær har signert årets første United-spiller

Portugiser blir Ole Gunnar Solskjærs første signering i januar.

Bruno Fernandes er klar for Manchester United.

Manchester United er enige med Sporting Lisboa om å hente Bruno Fernandes (25). Det bekrefter den engelske storklubben selv på sin hjemmeside.

Den offensive midtbanespilleren kommer fra den portugisiske toppklubben Sporting Lisboa. Sky Sports skrev onsdag at den totale overgangssummen skal ligge på 68 millioner pund, eller 808 millioner norske kroner etter dagens kurs.

Ifølge kanalen er selve overgangssummen på rundt 550 millioner kroner, mens resten består av bonuser.

Les også

Kampen om Premier League-rettighetene i gang: TV 2-profil «frykter det verste»

Bruno Fernandes og Manchester United har vært en overgangssaga som har vart lenge. Allerede sommeren 2019 ble det rapportert om Uniteds interesse i Fernandes.

Sky Sports opplyser at United har vært i forhandlinger med Sporting Lisboa om spilleren i flere uker i januar, før det nylige gjennombruddet.

Les også

«Det er én viktig ting vi har glemt når det gjelder Ole Gunnar Solskjær»

Bruno Fernandes har scoret åtte mål og står notert med syv målgivende pasninger på 17 kamper i den portugisiske ligaen denne sesongen.

Fernandes har tidligere spilt i Serie A-klubbene Udinese og Sampdoria, før han returnerte til Portugal for å spille for Sporting sommeren 2017.

Fernandes har også spilt seg inn på det portugisiske landslaget etter imponerende prestasjoner for Sporting. Fernandes står bokført med 17 landskamper.