Fotball

Midtstopperkrise i Lillestrøm

<p>Vidar Riseth gikk med gips på det ene beinet for ikke å terge den betente akillesen. Nå tvinger kanskje midtstoppersituasjonen i Lillestrøm ham til å bite i seg smertene.</p>

OSLO 20080810: Lillestrøms Vidar Riseth måtte byttes ut etter en skade under eliteseriekampen i fotball mellom Lyn og Lillestrøm søndag kveld. Kampen endte med hjemmeseier 1-0. Her: LSK-benken .Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX . Foto: Solum, Stian Lysberg

  • 100% Sport

Frode Kippe soner karantene, mens Pål Steffen Andresen er ferdig for sesongen på grunn av skade. Da er det ikke mange midtstoppere igjen å velge mellom for LSK-trener Erland Johnsen før møtet med Vålerenga mandag.

Det betyr at Vidar Riseth, som har trent kun to ganger siden kampen mot Fredrikstad 5. oktober, kanskje må bite i seg smertene for å kunne spille prestisjekampen.

– Onsdag fikk jeg vondt ti minutter ut i treningen. Torsdag gikk det bedre. Jeg må se an fram til søndag før vi tar en avgjørelse, sier Riseth til rb.no.

For å unngå å irritere hælen, har Riseth gått med gips i en uke etter FFK-kampen. Selv om trønderen er kjent for å være en harding, er han svært usikker på om han er i stand til å spille.

– Det nytter ikke å springe rundt hvis det gjør vondt, sier Riseth.

– Vidar spiller ikke hvis han ikke er hundre prosent. Han gjorde det mot Fredrikstad, og det kan han ikke gjøre igjen, sier trener Erland Johnsen.

Dersom Riseth ikke spiller, blir Steinar Pedersen flyttet inn fra backen og danner stopperduo med Eirik Bertheussen.

(©NTB)

Les også

  1. Slik tar Stabæk gull

  2. Tilbake på trening

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt22005056
2Molde22005236
3Vålerenga21104134
4Viking11003123
5Rosenborg10101101
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien