Konradsen vraket – erstattes av Lerkendal-debutant

Her er Rosenborgs lag mot Lillestrøm.

Anders Konradsen får ikke spille fra start mot Lillestrøm. Her er han i aksjon mot Molde tidligere i sesongen.

Fredag feiret klubben 100 år på staselig vis, med legendekamp foran 11.000 tilskuere. Lørdag fortsetter Rosenborg feiringen med seriekamp mot Lillestrøm.

Den bør trønderne vinne i anledningen. Motstander LSK har tapt seks av ni kamper, tatt sju poeng, og ligger på nedrykksplass.

Formspillere vraket

I RBK-lagoppstillingen finner vi en som de siste tre årene har styrt LSK-midtbanen. Marius Lundemo debuterte på sentral midtbane mot Stabæk for en drøy uke siden og får dermed sin aller første kamp for trønderne på Lerkendal lørdag ettermiddag.

Les også

Selvkritisk Lundemo: - Ingen stor debut

Les også

Bendtner slapp å gjøre som lagkameraten, men RBK avviser forskjellsbehandling

Det betyr at Ågnes Konradsen, som ble belønnet med Adresseavisens egen bestemannspris etter 1–2-smellen for Tromsø på 16. mai - er vraket.

Marius Lundemo får sin første kamp på Lerkendal lørdag.

Mush ute av troppen

Det er også formspiller Tore Reginiussen, som åpner for Johan Lædre Bjørdal, som ikke har startet en eneste seriekamp for trønderne så langt denne sesongen.

Les også

Slik forklarer Bruttern smellen mot Tromsø

Mushaga Bakenga er også ute av kamptroppen, mens Matthias Vilhjalmsson går erstatter kantspilleren.

Rosenborg-laget (4–3–3): André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik, Birger Meling - Mike Jensen, Marius Lundemo, Fredrik Midtsjø - Pål André Helland, Nicklas Bendtner, Matthias Vilhjalmsson