«Liverpool-dronninga»: – Denne RBK-eren er god nok for Anfield

Liverpool-hjerters Ragnhild Lund Ansnes gjester Rasmus&Saga

  • Ole Sagbakken

TRONDHEIM (adressa.no): Forfatteren gremmes når Liverpool-supporterne synger om flyulykken som rammet Manchester Uniteds «Busby babes» og synes det er like ille når United-fansen synger om tragedien på Hillsborough. Plakatene som medlemmer av Kjernen viste under kampen mot Molde har hun også nulltoleranse for. – Vedkommende ville blitt kastet rett ut av arenaen i England, sier hun.

Om gråtende menn og bløtkaker

Lund Ansnes kjenner alle Liverpool-kapteinene de siste 50 årene. Hun er ute med sin tredje bok om livet på innsiden av en av verdens største klubber. Og hun er også glødende engasjert i, og opptatt av Rosenborg.I denne ukas Rasmus&Saga snakker Ragnhild Lund Ansnes om menn i 50-årene som begynner å gråte og har med seg roser når de får møte Robbie Fowler eller Ian Rush. Hun snakker om hvordan det har vært å intervjue Liverpool-legender som i dag sliter med demens – etter lange, tøffe fotballkarrierer på dårlige baner med blytunge lærballer.

Alta-væringen Lund Ansnes snakker også om fortida som orienteringsmester på Kola-halvøya – og om forholdet sitt til Rosenborg.

«Bakenga-gate»

Her tas selvsagt Molde-kampen opp, og også Mushaga Bakenga. Har han en fremtid i RBK? Han har i hvert fall vært på visning i Trondheim.

Videre diskuterer vi en potensiell ny RBK-midtstopper, vi snakker om en tung seriestart i 3. divisjon og om Rasmus´ tur i myra med skiskytter-ess Tirill Eckhoff.

Vil du høre «Rasmus&Saga», kan du gjøre det ved å klikke på denne.

Du kan også lytte og abonnere på podkasten «Rasmus&Saga» via mobil eller iPad i iTunes.

Eller du kan høre på sendingen ved å klikke på bildet øverst i artikkelen!

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk