Fotball

Han skal sørge for at QPR redder plassen i Premier League

Chris Ramsey er ansatt som manager i London-klubben ut sesongen.

LEDER QPR: Chris Ramsey tar over på Loftus Road ut sesongen.
  • Reidar Løfaldli

Harry Redknapp ga seg som manager for Queens Park Rangers forrige uke, og assistent Chris Ramsey ledet laget mot Sunderland tirsdag kveld.

Det gikk særdeles bra. London-klubben tok sin første borteseier for sesongen og i dag melder flere britiske medier, blant annet The Guardian, at Ramsey får manageransvaret ut denne sesongen.

Det er ventet at klubben kommer med en offentliggjøring av ansettelsen i løpet av det neste døgnet, skriver avisen.

Det meldes også at Ramsey har gjort et godt inntrykk på QPR-spillerne, og at laget nå ser mer organisert ut på banen. 52-åringen får nå i oppdrag å sikre plassen i Premier League for den tradisjonsrike klubben.

Tidligere Tottenham-manager og en av Harry Redknapps assistenter da han ledet Spurs, Tim Sherwood, var lenge favoritt til å få jobben på Loftus Road, men samtalene mellom Sherwood og QPR-formann Tony Fernandes brøt sammen. Danske Michael Laudrup var også linket til jobben.

En av favorittene til å få QPR-jobben på mer langvarig basis, er Real Madrids assistent-manager Paul Clement, melder The Guardian. Clement har fått et særdeles godt navn i fotball-Europa for sin jobb under Carlo Ancelotti, og har også tilknytning til QPR, siden hans far Dave spilte for klubben.

Les også

  1. Harry Redknapp har sagt opp som QPR-manager

  2. Fra vondt til verre for Solskjærs gamle klubb

  3. Aston Villa sparket manageren

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Queens Park Rangers FC