Fotball

Nå kommenterer Hamrén Norge-ryktene

TØFF UTFORDRING: Sverige og landslagssjef Erik Hamrén får en hard vei mot VM i Russland.

Svensk avis mener han nærmer seg Norge-jobben.

  • Øystein Jorem
    Journalist Adresseavisen

Den svenske avisen Göteborgs-posten melder tirsdag ettermiddag at den tidligere RBK— og Sverige-treneren Erik Hamrén fløy til Oslo.

Avisen skriver at den tidligere Rosenborg-treneren skal være aktuell som en erstatter for Per-Mathias Høgmo, som sliter med svake resultater i jobben som norsk landslagssjef.

LES OGSÅ:

Les også

Svensk avis: - Hamrén på vei til Oslo - aktuell som Høgmo-erstatter

— Jeg var i Oslo

Nå avkrefter han ryktene til Expressen.

— Jeg var en tur i Oslo, men det handlet ikke om jobben som landslagssjef, sier han til Expressen. Han vil ikke kommentere avisens spørsmål om det handlet om en annen trenerjobb.

LES OGSÅ:

Les også

Hamrén om tiden etter EM: - Jeg orket ikke å treffe mennesker

Tidligere tirsdag sa han til TV 2 at han ikke ville skape spekulasjoner, fordi han hadde for mye respekt for Høgmo.

Hamrén skal torsdag være med i en paneldebatt i forbindelse med etterutdanning av trener på cupfinaleseminaret på Ullevaal.

— Ikke hatt kontakt med Hamrén

Tirsdag ettermiddag svarer også Norges fotballforbund på ryktene.

— NFF har ikke hatt noen kontakt med Hamrén. Han skal holde innlegg på etterutdanningen for Prolisens og UEFA-lisens under cupfinaleseminaret. Han er inviterert av trenerforeningen en god stund tilbake i tid, sier kommunikasjonssjef Yngve Haavik.

Erik Hamrén var Rosenborg-trener fra 2008 til 2010. Han tok to gull med klubben. Etter Rosenborg-oppholdet ble han svensk landslagstrener. Han gikk av etter EM i sommer.

LES OGSÅ:

Les også

Hamrén tilbake på Lerkendal: - Det er fantastisk for oss å lære av ham

Norges fotballforbund har varslet at de vil starte en evalueringsprosess for å avgjøre landslagstrener Per-Mathias Høgmos framtid.

Erik Hamrén har vært nevnt som en av de mulige arvtakerne. Ståle Solbakken, Ole Gunnar Solskjær og Lars Lagerbäck er andre kandidater.

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball
  2. Erik Hamrén