Nå kommenterer Hamrén Norge-ryktene

Svensk avis mener han nærmer seg Norge-jobben.

TØFF UTFORDRING: Sverige og landslagssjef Erik Hamrén får en hard vei mot VM i Russland.
  • Øystein Jorem

Den svenske avisen Göteborgs-posten melder tirsdag ettermiddag at den tidligere RBK— og Sverige-treneren Erik Hamrén fløy til Oslo.

Avisen skriver at den tidligere Rosenborg-treneren skal være aktuell som en erstatter for Per-Mathias Høgmo, som sliter med svake resultater i jobben som norsk landslagssjef.

LES OGSÅ:

Les også

Svensk avis: - Hamrén på vei til Oslo - aktuell som Høgmo-erstatter

— Jeg var i Oslo

Nå avkrefter han ryktene til Expressen.

— Jeg var en tur i Oslo, men det handlet ikke om jobben som landslagssjef, sier han til Expressen. Han vil ikke kommentere avisens spørsmål om det handlet om en annen trenerjobb.

LES OGSÅ:

Les også

Hamrén om tiden etter EM: - Jeg orket ikke å treffe mennesker

Tidligere tirsdag sa han til TV 2 at han ikke ville skape spekulasjoner, fordi han hadde for mye respekt for Høgmo.

Hamrén skal torsdag være med i en paneldebatt i forbindelse med etterutdanning av trener på cupfinaleseminaret på Ullevaal.

— Ikke hatt kontakt med Hamrén

Tirsdag ettermiddag svarer også Norges fotballforbund på ryktene.

— NFF har ikke hatt noen kontakt med Hamrén. Han skal holde innlegg på etterutdanningen for Prolisens og UEFA-lisens under cupfinaleseminaret. Han er inviterert av trenerforeningen en god stund tilbake i tid, sier kommunikasjonssjef Yngve Haavik.

Erik Hamrén var Rosenborg-trener fra 2008 til 2010. Han tok to gull med klubben. Etter Rosenborg-oppholdet ble han svensk landslagstrener. Han gikk av etter EM i sommer.

LES OGSÅ:

Les også

Hamrén tilbake på Lerkendal: - Det er fantastisk for oss å lære av ham

Norges fotballforbund har varslet at de vil starte en evalueringsprosess for å avgjøre landslagstrener Per-Mathias Høgmos framtid.

Erik Hamrén har vært nevnt som en av de mulige arvtakerne. Ståle Solbakken, Ole Gunnar Solskjær og Lars Lagerbäck er andre kandidater.