Fotball

Ny klubb – og ny dame for Gytkjær

Fisketuren røk da Lech Poznan kom på banen. Nå blir «Bolleknægten» lagkompis med «Pistolmannen» Nicki Bille.

24-åringen Tonje Dyb er Christian Gytkjærs nye kjæreste.
 • Petter Rasmus
  Petter Rasmus

– Det var første gang jeg hørte Bilde tå’n Ivers fra tribunen. Det var veldig spesielt. Jeg hadde kjæresten min med meg, og hun snakket under sangen. Da måtte jeg be henne være stille, sier Christian Gytkjær.

Dansken har vært i Trondheim noen dager for å besøke gamle venner, og for å selge leiligheten fra tiden som RBK-spiller.

Les også

Bendtner nekter å snakke

Norsk kjæreste

Og det var på spørsmål om følelsene knyttet til å være tilbake i byen, at dansken selv brakte temaet om kjæreste på banen.

– Ja, jeg har fått meg kjæreste. Det er deilig, det. Jeg har vært singel nå i elleve år, så det var vel på tide, sier han.

– Så du har gravlagt «bolleknægten» nå?

– He, he. Ja.

Polen neste: Christian Gytkjær signerer ifølge danske Ekstrabladet om kort tid for Lech Poznan.

Gytkjær har funnet lykken med en norsk jente. Tonje Dyb er fra Ålesund, og er fisker av yrke. For 24-åringen er det en del av jobben å være på sjøen i flere uker i strekk.

– Tonje er superhyggelig, og har litt bein i nesen. Det var viktig for meg å finne ei jente som har sitt eget liv og kan være litt alene. Det er viktig i denne bransjen. Så det er jeg sikker på blir bra, sier han.

Litt alene er det sannsynlig at kjæresten blir de nærmeste ukene. Ifølge danske Ekstrabladet, signerer Gytkjær for polske Lech Poznan om kort tid.

Der blir han lagkamerat med en annen tidligere RBK-danske - nemlig Nicki Bille Nielsen.

Les også

RBK bekrefter forhandlinger om Jevtovic

Fortsetter i Europa

Overfor Adresseavisen er RBKs tidligere toppscorer klar på at en retur til Trondheim aldri var aktuelt nå. Han hørte heller aldri noe fra RBK-ledelsen.

Gytkjær reiser fra byen i løpet av tirsdag.

– Til tross for nedrykket, var det en god opplevelse, og en god erfaring å være i TSV 1860 München. Det gikk som det gikk. Det kan jeg ikke gjøre så mye med nå. Men jeg har fått smaken på å være ute. Det er artig å prøve, artig å se hvor langt det rekker. Så jeg tenker å bli litt ute i Europa nå, og så vet man aldri hva som skjer. Jeg elsker Lerkendal og Trondheim, sier han.

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm97201951423
2Viking106311981121
3Molde9612179819
4Strømsgodset94231313014
5Aalesund94231011-114
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Christian Gytkjær
 2. Rosenborg BK
 3. Eliteserien
 4. Nicki Bille Nielsen