Fotball

Tror ikke på Bakke-overgang

<p><strong>BERGEN:</strong> Branns sportslige leder Per-Ove Ludvigsen har svært liten tro på at Eirik Bakke blir klar for Brann i dette overgangsvinduet. Bakke er heller ikke aktuell for Brøndby.</p>

Chris Brunskill / Back Page ImagesCoca-Cola Football League ChampionshipLeeds United v Norwich City5th August, 2006Eirik Bakke of Leeds United--------------------Jed Leicester +44 7967091226Javier Garcia +44 7887794393info@backpageimages.comhttp://backpageimages.com/ Foto: Digitalsport

  • Roar Lyngøy
    Roar Lyngøy

Bakke er ikke lenger ønsket i Leeds. Klubben har ikke råd til å betale hans skyhøye lønn, og trolig er Leeds villig til å la ham gå gratis til en annen klubb bare for å spare lønnskostnadene.

Eirik Bakke har ikke avvist Brann-spill. Men Per-Ove Ludvigsen har mest tro på at sogningen blir i Leeds eller får seg kontrakt med en annen engelsk klubb.

— Eirik er en spiller som vi helt klart kunne tenkt oss. Men han befinner seg på en helt annen økonomisk hylle enn det vi kan tilby. Jeg ser for meg at Eirik blir i England, selv om vi i Brann selvsagt er klare for å diskutere dersom Eirik kan tenke seg å spille i Brann med en norsk eliteserie-lønn, sa Ludvigsen til bt.no onsdag.

Positivt

Han har ikke snakket med Bakke selv den siste tiden, men har vært i samtaler med agent Rune Hauge.

— Eirik og Rune vet begge godt hvordan situasjonen er, og at Brann sitter klar med åpne armer. Men vi har ikke økonomiske muskler til å gi ham noe i nærheten av det han har i Leeds, sier Branns sportslige leder.

— Det er uansett svært positivt for Brann som klubb at en spiller som Eirik Bakke er interessert i å spille for oss, sier Ludvigsen videre.

Avviser Brøndby

Eirik Bakke er for tiden hjemme på ferie i Sogndal, der han trener med 1. divisjonslaget.

Ifølge engelske medier skal både Brann og danske Brøndby være interessert i midtbanespilleren. Men at Brøndby kan være aktuell, blir avvist av Bakkes rådgiver Jim Solbakken overfor bt.no.

Rune Hauge har tidligere uttalt at Bakke ønsker å fortsette karrieren i England.

Overgangsvinduet stenger ved midnatt torsdag.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt22005056
2Rosenborg21106154
3Vålerenga21104134
4Molde21105324
5Viking210136-33
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien