Fotball

Snart klar for Cardiff

Molde bekrefter forhandlinger om Møller Dæhli.

Mats Møller Dæhli blir enda en gang kjøpt av Ole Gunnar Solskjær.
  • Trond Hustad
    Rbnett

Etter det Romsdals Budstikke erfarer blir Mats Møller Dæhli Cardiff-spiller i løpet av de nærmeste dagene. Ole Gunnar Solskjær har hele tida hatt en plan om å ta med seg stortalentet videre den dagen han selv forlot Molde. Nå skal de to jobbe videre sammen i Cardiff, som Romsdals Budstikke skrev torsdag.

Verken Solskjær eller agent Jim Solbakken har besvart Romsdals Budstikkes henvendelser. Men Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen bekrefter at det pågår forhandlinger mellom partene.

– Vi er i dialog med Cardiff om Mats. Klubbene snakker godt sammen og er for det meste enige om betingelsene ved en overgang, sier han til Rbnett.

Les også

«Det er noe med Solskjær og benken»

Direktøren regner med en snarlig avklaring på situasjonen.

– Mats skal se på forholdene og snakke med klubben. Så får vi se hva som skjer. Jeg tror dette blir klart i løpet av et par dager.

Molde skal ha betalt en relativt lav sum da møller Dæhli ble hentet fra Manchester United i sommer. Nå, bare seks måneder seinere, kan klubben innkassere millioner i fortjeneste.

– Vi jobber alltid for å gjøre en god handel, men jeg kommenterer aldri overgangssummer. Vi er alltid åpne for tilbud fra klubber i større ligaer, og dette er så interessant for MFK at vi vil lytte til Cardiff.

– Har Molde mottatt henvendelser på flere spillere fra Ole Gunnar Solskjær eller Cardiff?

– Vi snakker om ting når noe er konkret. Alt annet som diskuteres får bli på det nivået, svarer Tarje Nordstrand Jacobsen.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt30189359253463
2Molde30186670403060
3Viking30176760471357
4Lillestrøm3014794940949
5Rosenborg30139858421648
  • Champions League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Premier League
  3. Cardiff City
  4. Molde FK