Fotball

Skarsfjord er glad «gørret kommer på bordet»

<br></br><br></br><p>Men han skulle gjerne sett at det kom som flere, små oppgulp, fremfor én stor utblåsning.</p>

skarslead
 • Mads Bøyum

BRANN STADION (bt.no): Den overdriver ikke, den som sier det har vært uro i Brann de siste dagene. Bergens Tidende meldte lørdag at ganske nøyaktig halve spillergruppen ikke har tillit til trener Rune Skarsfjord.

— Det kommenterer jeg selvfølgelig ikke. Du har din informasjon mens jeg baserer meg på pålitelige kilder. Vi har valgt en åpen prosess og det kommer opp ting. Dette er ikke en evaluering av «Rune eller ikke Rune». Dette er en evaluering av hele klubben, alt vi har drevet med, uttalte Skarsfjord i saken.

I forbindelse med formiddagens Brann-trening, utdypet han:

— Enten det gjelder kjerringen eller spillerne, gjør det i mitt hode ting lettere hvis alt gørret kommer på bordet, i stedet for at ting murrer under overflaten. Men det kunne vært bedre med noen små oppgulp gjennom sesongen, og ikke alt dette på én gang. Kanskje kunne vi gitt mer rom for utblåsninger.

Skarsfjord er opptatt av å få frem at han gjennom sesongen har hatt jevnlige møter med spillerutvalget, uten at deler av stallens misnøye med ham har vært tema.

— Vi har hatt møter hver måned gjennom hele året, og på forrige møte dreide det mest alvorlige seg om lunsjordningen. Så er det nærmest en avstemning om meg som trener fire uker senere (fredagens evaluering), det synes jeg er litt rart. Men spillerutvalget gjør en god jobb, for all del, de kommer med gode ting.

I morgen møter Brann Viking. Verken Kim Ojo (karantene), Bård Finne (u-landslagsspill), Christian Kalvenes, Amin Askar, Markus Jonsson eller Hassan El Fakiri (alle skadet) er med i troppen. Det er derimot Eirik Birkelund (18) og Kjetil Kalve (18).

For øvrig er det ventet at Jørgen Mohus får sin eliteseriedebut søndag, melder brann.no. Piotr Leciejewski trente ikke lørdag, og sliter stadig med skulderen han skadet i serieåpningen.

Les også

 1. Dette er Branns to muligheter

 2. Jaiteh følte seg presset ut av Brann

 3. Kjenner situasjonen igjen fra Haugesund

 4. Halve troppen vil kaste Skarsfjord

 5. Leciejewski ute - debutant mot Viking

Eliteserien

SVUTMP
1Molde18133238172142
2Lillestrøm17114232151737
3Bodø/Glimt17104344192534
4Rosenborg1787231201131
5Viking188553225729
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien