Fotball

Forlater Fløya – klar for klubb i Toppserien: – Det blir et stort steg opp

Sandra Simonsen (20) har signert for Klepp.

FORLATER: Sandra Simonsen er klar for toppserieklubben Klepp.
  • Tobias Stein Eilertsen
    iTromsø

Simonsen ble onsdag kveld klar for Klepp, som i fjor endte på 4.-plass i Toppserien med 40 poeng.

– Det er selvfølgelig veldig vemodig å forlate Fløya. Jeg har hatt fire kjempefine sesonger, så det er egentlig ganske trist. Samtidig blir det veldig gøy med nye utfordringer. Klepp ble jo nummer fire i Toppserien i fjor, så det blir et ganske stort steg opp, sier Sandra Simonsen til iTromsø.

Les også

Full Fløya-jubel - Torneus åpner for flere år som trener

Samboer i Stavanger

Simonsen kom til Fløya sommeren 2013, og står bokført med 26 mål på 96 opptredener for A-laget til Fløya. De første sesongen pendlet hun fra Bardufoss til Tromsø, før hun flyttet til Tromsø og bodde her den siste sesongen.

I sommer flyttet hun til Stavanger, og pendlet til Tromsø ut sesongen.

SIGNERTE: Sandra Simonsen signerte i dag under for Klepp.

– Jeg flyttet ned til Stavanger i sommer på grunn av at Tomas (Kristoffersen), samboeren min, jar kontrakt med Sandnes Ulf, så jeg har trent med Klepp det siste halve året, og kjenner klubben godt, sier Simonsen.

Les også

TIL har gitt fiaskospiss beskjed – får se etter ny klubb

– Vil utvikle meg

Klepp er en av Norges beste klubber, og holder til utenfor Stavanger, så det er et trangt nåløye å spille seg inn på laget.

– Tanken er først og fremst å utvikle meg som fotballspiller og lære av de beste på Klepp, så får jeg ta det derfra. Nå starter jo en ny sesong i januar, så da får jeg vært med på hele oppkjøringen og får litt spilletid, så alt blir egentlig bonus i år, sier 20-åringen.

Og for henne var det viktig å stå ut løpet med Fløya, klubben hun har fått så sterke følelser for.

– Hele høsten handlet om å holde Fløya i divisjonen. Det er ekstremt viktig for damefotballen i Tromsø at vi klarte å holde oss i 1.-divisjon, sier Simonsen.

Les mer om

  1. IF Fløya
  2. Klepp