Frisparkperle og festfotball: – Veldig bra

(Vålerenga – Strømsgodset 3-0) Hjemmelaget var fullstendig overlegne og serverte fantastisk fotball mot drammenserne søndag.

Oslo-klubben fikk virkelig fart på sakene da de tok imot Godset på Intility.

Vidar Örn Kjartansson og Tobias Christensen scoret før pause etter et hav av sjanser til hjemmelaget.

– Vi slipper til lette sjanser også må vi få større tempo på ballen. Dårlig omgang, konkluderte Godset-spiller Herman Stengel til Discovery+ i pausen, mens Vålerengas kaptein var langt mer fornøyd:

– Det var veldig bra. Vi var litt ineffektive og skulle gjerne hatt noen flere mål, men vi er fornøyd med dette, sier Jonathan Tollås Nation til Discovery+.

To minutter inn i andre omgang fikk Oslo-laget et frispark, som Leonard Zuta limte i krysset og sendte Intility til himmels.

– Den var «snygg». Det er fantastisk nå som restriksjonene er borte og fansen er på plass, sier Zuta til Discovery+

Og det skulle ikke bli noe bedre da Godset-forsvarer Gustav Valsvik fikk direkte rødt kort etter at han felte Seedy Jatta utenfor 16-meteren.

– Jeg ser den som gult kort og frispark, sier Godset-trener Håkon Wibe-Lund til Discovery+.

Vålerenga pøste på med sjanser og «Klanen» leverte fantastisk stemning, men hjemmelaget klarte ikke å sette inn det fjerde for kvelden og kampen endte med tre mål og poeng for Vålerenga.

– Den stemningen her fra starten er en helt fantastisk opplevelse. Blussene på starten og helt til siste slutt ga oss energien vi trengte, sier Osame Sahraoui til Discovery+.

– I dag møter vi et lag som er bedre enn oss. Jeg synes Vålerenga er gode i dag, og vi kommer ikke opp på det nivået vi skal, sier Håkon Wibe-Lund til Discovery+.

RØDT: Gustav Valsvik måtte ut med rødt kort etter en takling på Seedy Jatta.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk