Ingen Ronaldo på Ullevaal lørdag, men: – Kongen spiller på søndag

Manchester United har ankommet Norge før lørdagens kamp mot Atletico Madrid på Ullevaal, men uten Cristiano Ronaldo. Han lover derimot på Instagram at han spiller lagets siste treningskamp før sesongstarten.

Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

– Kongen spiller på søndag, har 37-åringen svart på innlegget til en fan-konto på Instagram med nesten 850.000 følgere, og hinter dermed til at han skal spille treningskampen mot Rayo Vallecano på Old Trafford søndag.

Før det skal mesteparten av United-troppen møte Atletico Madrid på Ullevaal.

KLAR SØNDAG: «Domingo o rei joga» skriver Ronaldo på portugisisk, direkte oversatt til «Søndag spiller kongen».

Kampen har avspark kl. 13:45 lørdag ettermiddag. Den engelske storklubben har med seg et toppet mannskap til Norge - men portugiseren er altså ikke med.

Sagaen rundt hans klubbfremtid trekker ut i tid. Portugiseren ønsker seg angivelig bort fra klubben, mens United ikke vil la ham gå. Heller ikke Raphael Varane, som sliter med en skade, steg ut av flydøren.

Med til Oslo er derimot nysigneringene Christian Eriksen og Lisandro Martinez.

I bildegalleriet øverst i saken kan man også se stjerner som Jadon Sancho, Victor Lindelöf, Anthony Martial og Harry Maguire tre ut på rullebanen på Gardermoen.

Treningskampen mot Atletico blir den siste for et toppet United-mannskap før Premier League-sesongen venter. Også søndag, dagen etter oppgjøret på Ullevaal, står altså en treningskamp mot Rayo Vallecano på programmet, men her er det ventet at Erik ten Hag bruker et svakere lag (med unntak av Crisitano Ronaldo, da).

Her kan det også hende at norske Isak Hansen-Aarøen (17) får sin A-lagsdebut, da han har trent med førstelaget denne uken.

Søndag 7. august er det ligapremiere mot Brighton.

Premier League

SVUTMP
1Arsenal87012081221
2Manchester City86202992020
3Tottenham Hotspur85211910917
4Brighton & Hove Albion7421148614
5Chelsea74121010013
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk