Fotball

VG: Solskjær møtte Haaland-leiren i Salzburg

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær skal fredag ha vært på tur til Salzburg og snakket med apparatet rundt Erling Braut Haaland (19).

Erling Braut Haaland hadde Ole Gunnar Solskjær som trener i Molde. Nå kan de gjenforenes.
  • NTB

Det skriver VG.

Solskjær skal ha reist til Østerrike fredag morgen, der han møtte Alf-Inge Håland, pappa til Erling Braut Haaland. Solskjær skal deretter ha returnert til Manchester etter et kort besøk.

– Jeg håper dere har forståelse for at jeg ikke kan kommentere alle ryktene som går nå, sier Alf-Inge Håland til avisen.

Les også

Storklubbens trener bekrefter Haaland-møte: – Vi hadde en god prat

Haaland er blitt svært ettertraktet etter en fantastisk høstsesong for RB Salzburg. Han har scoret 28 mål på 22 kamper, og i mesterligaen har han nest flest mål med sine åtte. Kun Bayern München-stjernen Robert Lewandowski har flere.

19-åringen skal denne uken ha vært på tur i Tyskland og snakket med både Borussia Dortmund og Leipzig. Trener i sistnevnte klubb, Julian Nagelsmann, bekreftet fredag at han hadde hatt en «god prat» med nordmannen.

Solskjær var treneren til Haaland da spisstalentet var i Molde. I sin siste sesong i norsk fotball scoret 19-åringen tolv mål, tredje mest i serien.

Les mer om

  1. Ole Gunnar Solskjær
  2. Erling Braut Haaland