Fotball

Forbannet Wolff Eikrem får tyn for dette - måtte beklage

Nordmannen blir skjelt ut i Sverige.

Her nekter Magnus Wolff Eikrem å ta assistenttrener Olof Persson i hånden.
  • Nicholas Bergh
    Journalist

Malmö og Åge Hareide får det ikke til å stemme på fotballbanen for tiden. Lørdag havnet de under 0-2 mot tabelljumbo Åtvidaberg, men Nikola Djurdjic reddet ett poeng med to scoringer.

Magnus Eikrem gikk av banen etter 72 minutter og var tydelig misforsnøyd med å bli byttet ut. Da assistenttrener Olof Persson strakk frem hånden for å takke ham for kampen, gikk han rett forbi. Nå ber nordmannen om unnskyldning.

Magnus Wolff Eikrem og Malmö sliter om dagen. Her fra en kamp mot Åtvidaberg i mai.

— Da jeg gikk av banen, var jeg frustrert over kampen og ville egentlig bare sparke til noe. Jeg tenkte ikke på at Olof strakk fram armen. Det er mye følelser i fotball og det rant over for meg, sier Eikrem til Malmös hjemmeside og fortsetter:- Jeg pratet med Olof etter kampen og ba om unnskyldning, for å sørge for at det er ikke noe dårlig stemning mellom oss. Det skal naturligvis ikke skje, men det skjedde i et minutt med mye frustrasjon.

Ifølge Persson er de nå ferdig med hendelsen og ser i stedet fremover.

— Jeg og Magnus har pratet om det og det er egentlig ikke si mye å si om det.

- Driter på klubben

I sosiale medier var det mange som reagerte på Eikrems oppførsel.

— Eikrem skal passe seg veldig. Han har underprestert, får likevel spille og driter på Olof og klubben. Bær drakten med stolthet. Han er en vinnerskalle, dog, skriver én svensk Twitter-bruker.

— Kan man bli kaldere enn Eikrem? Kast den jævla nordmannen, skriver en annen.

— Bra at Eikrem, som virker helt uinteressert, kan bli sint! Det er bare synd at det skjer når han blir byttet ut og ikke i kampen, skriver en tredje Twitter-bruker.

Les også

Hareide og Malmö tapte i mesterligakvaliken

Djurdjic ble «helt»

Etter å ha spilte uavgjort i to dobbeltkamper mot nedrykksplasserte Örebro, slo Malmö tilbake med 3-0-seier mot Sundsvall forrige runde. Hareides klubb er ikke friskmeldt av den grunn.

Lørdag besøkte klubben tabelljumbo Åtvidaberg. Bunnlaget sjokkerte da Kristian Bergström ga vertene ledelsen etter 25 minutter, før Mauricio Albornoz doblet fem minutter senere.

Malmö startet opphentingen like etter pause. Den tidligere Haugesund-spilleren Djurdjic debuterte mot Sundsvall med scoring. Etter 47 minutter satte han inn 1-2 på straffe. Seks minutter senere reddet han poeng for Hareide da spissen laget 2-2. Malmö står med en seier på de siste seks kampene i Allsvenskan. I mesterligakvalifiseringen tapte svenskene 0-2 borte mot Salzburg onsdag.

Jo Inge Berget spilte hele kampen for Malmö og Tor Øyvind Hovda spilte 90 minutter for Åtvidaberg, mens Andreas Vindheim ble byttet ut etter bare 22 minutter for Malmö.

Les også

Etterlengtet seier for Hareide og Malmö

Djurgården i tet

Djurgården satte press på Göteborg og Norrköping foran deres kamper søndag. Med 2-1-seier over Häcken tok de over ledelsen i ligaen med ett poeng.

Sam Johnson ble den store helten med sine to scoringer. Kenneth Høie voktet buret for Stockholm-klubben, mens Daniel Berntsen spilte 70 minutter på midtbanen.

Oppgjøret mellom Gefle og Falkenberg endte 1-0. (Adresseavisen/NTB)

Les også

  1. Landslagskeeper Nyland involvert i skandalekamp

  2. Hareide: - Trodde ikke vi skulle miste så mange

  3. Deilas plan: Å gjøre Celtic Park til motstanderens mareritt

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. Malmö FF
  3. Magnus Wolff Eikrem