Fotball

Direktøren: - Enorm respekt for avgjørelsen til Skullerud

Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen beklager at Tor Ole Skullerud gir seg etter sesongen, men har fullforståelse for trenerens beslutning.

SKILLER LAG ETTER SESONGEN: Direktør Tarje Nordstrand Jacobsen og hovedtrener Tor Ole Skullerud. Foto: ERIK BIRKELAND

 • Trond Hustad
  Trond Hustad
  Rbnett

MOLDE (Rbnett): -Det var ikke sånn vi så for oss at samarbeidet skulle ende. Da Tor Ole ble ansatt hadde vi en klar intensjon om at det skulle vare i minst tre år og kanskje enda lenger. Men det finnes ikke argumenter mot det valget Tor Ole nå gjør. Vi har enorm respekt for at han er så tydelig på at han vil prioritere familien, sier Nordstrand Jacobsen.

Han understreker at ledelsen i MFK er svært tilfreds med jobben Tor Ole Skullerud har gjort og gjør som hovedtrener.

Les også

Skullerud bekrefter at han slutter i Molde

— En ting er hva vi har gjort og oppnådd. Nå har vi svært store felles ambisjoner om det som ligger foran oss. Vi har alt å vinne resten av denne sesongen, slik at klubben kommer tilbake der vi har lyst til å se den.

- Hva slags trenertype ser dere etter fram mot neste sesong?

— Etter at det forrige regimet dro var det viktig for oss at vi fant noen vi mente kunne bygge videre på de verdiene og den kompetansen som var i klubben. Tor Ole har vært flink og dyktig, og han har plukket inn nye ressurspersoner både i 2014 og 2015 slik at klubben har utviklet seg videre etter vår strategi. Nå skal vi finne en tilsvarende god kandidat til å videreføre dette arbeidet fra 2016. - Er Ole Gunnar Solskjær en naturlig kandidat for MFK?

-Arbeidet er i gang, og vi forstår at det blir spekulasjoner rundt dette framover. Du kan spørre meg om hvem som helst, men du får ingen svar.

- Hva betyr Skulleruds avskjed for assistent Bård Wiggens engasjement etter sesongen?

— Dette er to selvstendige arbeidskontrakter. Nå vil klubben bruke tid på å ansette hovedtrener og sette sammen apparatet rundt ham for neste sesong, sier Tarje Nordstrand Jacobsen.

Wiggen har kontrakt ut 2015 med opsjon på 2016.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt7511134916
2Kristiansund750275215
3Molde7421179814
4Rosenborg84222013714
5Viking74031414012
 • Champions League-kvalifisering
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Tor Ole Skullerud
 3. Molde FK