Fotball

– Håvard Nordtveit på vei tilbake til Premier League

Håvard Nordtveit var ingen suksess da han spilte i Premier League sist. Nå skal haugalendingen være ønsket tilbake i London.

Returnerer Nordtveit til Premier League?
  • Andreas Hopen

Ifølge TV 2 har Fulham tatt kontakt med Nordtveits klubb Hoffenheim for å prøve å få 28-åringen tilbake til Premier League før overgangsfristen går ut natt til fredag.

Nordtveit var i West-Ham i 2016/17-sesongen, uten at nordmannen ble en umiddelbar suksess hos The Hammers, der han endte opp med 16 kamper. Nå kan det altså være at landslagsspilleren havner under vingene til Claudio Ranieri i Fulham.

Nordtveit har så langt i år spilt åtte kamper for Hoffenheim som ligger på sjetteplass i Bundesliga. I fjor spilte 28-åringen 15 kamper for laget som endte som nummer tre i ligaen.

  • LES OGSÅ: Nå har Solskjærs kritikere våknet

Tidligere Fulham-kaptein og TV 2-ekspert Brede Hangeland sier dette til kanalen angående ryktene.

– Jeg kan ikke se noen annen grunn til at Fulham skal signere han enn at han skal gå rett inn på laget. De har null behov for å hente noen som ikke kan gå inn og forsterke laget. Håvard har heller ingen interesse av å sitte på benken i Premier League, sier 37-åringen til TV 2.

– Fulham har et forsvar som definitivt ikke er bra nok. Hvis han er tiltenkt en rolle som stopper, vil han være en oppgradering av Odoi som spiller høyre midtstopper nå, tilføyer Hangeland.

Nordtveit var ingen suksess i West Ham. Her i duell med Leicesters Shinji Okazaki.

Skulle Håvard Nordtveit reise til Fulham vil det bli hans tredje opphold i England og London på tolv år. I 2007 hentet Arsène Wenger og Arsenal den purunge midtstopperen til London.

Fulham ligger på 19-plass i Premier League med nitten poeng etter at de slo Brighton tirsdag kveld.

Premier League

SVUTMP
1Arsenal00000000
1Aston Villa00000000
1Brentford00000000
1Brighton & Hove Albion00000000
1Burnley00000000
  • Champions League

Les mer om

  1. Håvard Nordtveit
  2. Claudio Ranieri
  3. Premier League
  4. Fulham FC