Fransk toppklubb byr på Gunnarsson

<p>Stabæk-spissen er på vei bort.</p>

Fotball , NM Cup , Norgesmesterskap , Kvartfinale , 17.08.08 , Nadderud stadion , Stabæk - Strømsgodset , Veigar Pall Gunnarsson takker publikum etter kampen , Foto: Thomas Andersen / Digitalsport

Stabæk-profilen Veigar Páll Gunnarsson har aldri lagt skjul på at ønsker seg til utlandet.

— Jeg ønsker meg fremdeles til en større liga, sa han til Aftenposten.no i september.

Nå kan drømmen gå i oppfyllelse for gullgutten.

Stor liga

Islendingens bidrag til bæringenes første seriemesterskap er blitt lagt merke til i fotball-Europa. Nå står franske Nancy klar med sjekkheftet. Ifølge TV 2 skal de være villige til å betale 15 millioner kroner for Gunnarssons tjenester.

Landslagsspilleren har tidligere signalisert at han helst ønsker seg til en klubb i Spania, Italia, England eller Tyskland.

- Jeg går ikke til Sverige, Danmark eller Belgia, for å si det sånn, sa Gunnarsson.

Nancy frister Daniel Nannskogs makker. De ble nummer fire i den franske toppserien i sist, men har innledet denne sesongen dårlig.

– Dette er jo en stor og god klubb, så dette er interessant. Jeg har jo hele tiden sagt at jeg vil prøve noe nytt, så dette er kanskje muligheten , sier hovedpersonen til nrk.no.

Salgsobjekt

Representanter fra klubben har forhandlet med Stabæk og skal ha lagt inn et bud på Gunnarsson.

— Det er ikke overraskende at det kommer bud på spillerne våre. Det ville vært oppsiktsvekkende om ingen brydde seg om våre spillere, sier styreleder Mimi Berdal i Stabæk til VG Nett.

Stabæk har allerede sikret seg angriperen Espen Hoff fra Lyn. Dermed øker sjansene for at de slipper Gunnarsson hvis det legges nok penger på bordet. Det første budet ble avslått.

— Vi får se an interessen. Vår grunnholdning er at vi ønsker å beholde Veigar, sier sportsdirektør Lars Bohinen til VG Nett.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk