Fotball

Nannskog avventer

<p>Daniel Nannskog spiller ikke cupkamp for Stabæk torsdag, men tror han blir klar til søndagens seriekamp mot Strømsgodset.</p>

BÆRUM 20100421.Hønefoss Christian Traoré (tv) og Stabæks Daniel Nannskog under eliteseriekampen i fotball mellom Stab¿k og Hønefoss på Telenor Arena onsdag kveld. Aksjon. Hønefoss - Stabæk 1-0. Foto: Heiko Junge / Scanpix Junge, Heiko

 • Arne Hole

— Det kjennes fortsatt litt stølt, men jeg kjenner ikke lenger den smerten jeg hadde. Det er en mulighet for at jeg spiller søndag, sier Daniel Nannskog etter formiddagstreningen onsdag.

 • Vi følger NM: Siste nytt om cupen HER!

Torsdagens cupkamp borte mot Høland tar han imidlertid ikke sjansen på å spille. Lårstrekker spøker man ikke med.

Men det vil fortsatt gå litt tid før Stabæk kan stille fullt lag. Pontus Farnerud er ifølge trener Jan Jönsson klar tidligst søndag, men det vil ikke overraske om det går inn i neste uke før lyskestrekken er helt leget. Farnerud trente ikke med ball i dag.

Pálmi Rafn Pálmason sliter med ryggen og blir ifølge fysioterapeut Tor Østhagen borte i en ukes tid. Brasilianeren Diogo kom tilbake mot Brann etter skade, men fikk bare 22 minutter før han måtte ut igjen. På lørdagens trening brakk han nesa. Nå blir han igjen borte i en uke til halvannen.

- Laget vi stiller mot Høland vil ligne mye på det vi hadde mot Brann. Vi tar oppgaven på alvor , forsikrer Jan Jönsson, som ikke har noen kommentarer til ryktene fra Fædrelandsvennen om at lagets toppscorer, Espen Hoff, skal spille for Start fra 1. august.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Jönssons vonde liste

 2. FOTBALL

  Utviste Jönsson er skuffet over Høgmo

 3. FOTBALL

  Her står duellen

 4. FOTBALL

  - Hold deg unna, Pontus!

 5. FOTBALL

  Turde ikke ringe Jönsson

 6. FOTBALL

  Angan sendte Hønefoss til himmels