Fotball

Brann møter Fana

<p>Sjekk oppsettet for 2. runde.</p>

Fotball 4april 2011 , Tippeligaen 2011 , EliteserienLillestrøm - BrannRune Skarsfjord trener , Brann
 • Roar Lyngøy

Norges Fotballforbund har satt opp 2. runde i NM for menn.

Brann slo Tertnes 3-0 i første runde, og neste hinder på veien mot Ullevaal blir Fana 11. mai.

Fana spiller i likhet med Tertnes i 3. divisjon. Trener er Rune Vindheim, og han kunne egentlig ha tenkt seg å møte Brann i neste runde.

– Sportslig sett er jo Brann de verste å bli satt opp mot. Personlig kunne jeg heller ha tenkt meg å møte et av de andre lokale lagene i denne runden, og så få Brann i neste runde, sier Vindheim til bt.no.

– Men samtidig vil denne kampen gi mynt i kassen, og vi vil endelig få litt tilskuere på Nesttun igjen. Sportslig sett blir det en stor utfordring for guttene våre, men vi har en del talenter i Fana, og nå får de sjansen til å vise seg frem, sier Fana-treneren.

Fana har spilt tre seriekamper til nå. Det har endt med to seirer og ett tap – nederlaget kom mot nettopp Tertnes. På veien til 2. runde i cupen har Fana slått ut Hovding og Arna-Bjørnar i kvalifiseringen, og deretter Austevoll (3-1) i 1. runde.

Sogndal får bortekamp mot Fyllingen, mens Løv-Ham skal møte Åsane. Bjarg hadde nok håpet på Brann, men får i stedet besøk av Haugesund.

– Det er nok noen i klubben som er skuffet over at det ikke ble Brann, men i Bjarg er vi bare fantastisk fornøyde med å ha kvalifisert oss for 2. runde for første gang i historien. Vi får satse på å møte Brann ved neste anledning, gjerne i 3. runde, sier Kristin Hjertnes, leder av fotballgruppen i Bjarg.

Slik ble oppsettet for lagene fra Hordaland og Sogn og Fjordane:

Onsdag 11. mai kl. 18.00:

 • Fana — Brann
 • Bjarg - FK Haugesund
 • Åsane – Løv-Ham
 • Tornado Måløy - Aalesund

Torsdag 12. mai kl. 18.00:

 • Fyllingen - Sogndal

Les også

 1. Slik spilles 2. runde i cupen!

 2. Tertnes tjente over 200.000 på cupfesten

 3. Doddo-bloggen: Fra Bergen til Bari

 4. Mezquida imponerte

 5. Enkelt avansement

 6. Alle resultatene fra første runde

Les mer om

 1. Fotball-NM