Fotball

Tysk TV-kanal: Ødegaard velger Bayern München

Hevder Bayern München kommer til å vinne kampen om Martin Ødegaards (15) underskrift.

Martin Ødegaard klapper i retning publikum og jubler for 2-1-seieren mot Bulgaria på Ullevaal 13. oktober.
  • Fredrik Saltbones
    Fredrik Saltbones

Spekulasjonene har pågått i månedsvis. Hvilken klubb velger Norges supertalent? Real Madrid, Bayern München, Liverpool, Barcelona eller blir han i Strømsgodset?

Den spanske storavisen Marca har tidligere skrevet at Real Madrid er i førersetet. Nå skriver den tyske TV-kanalen Sport1 at Martin Ødegaard kommer til å velge Bayern München, samtidig som VG melder at Ødegaard har vært på besøk hos London-klubben Arsenal i dag.

«Ødegaard kommer til å binde seg til Bayern i lang tid, men det kan ikke skje før han fyller 16 år 17. desember», skriver TV-kanalen på sine nettsider.

Bayern München, vinneren av Champions League i 2013, har tidligere bekreftet at de ønsker å hente Strømsgodset-spilleren.

Guardiola: – Verdens beste 15-åring?

– Han er et stort talent, og selv om jeg ikke liker å snakke om hvem som er århundrets talent, er han er naturligvis en veldig interessant spiller for oss. Han har tilbud fra hele Europa, og man må nesten bare vente og se om han velger Bayern, sa Bayerns styreleder Karl-Heinz Rummenigge, ifølge TZ.

På en pressekonferanse ble klubbens mektige manager Pep Guardiola spurt om Godset-juvelen.

– Han er en veldig god spiller. Om han er den beste 15-åringen noensinne, vet jeg ikke. Messi var også god da han var 15 år gammel, Ronaldo også, sa Pep Guardiola på en pressekonferanse, ifølge TZ.

Martin Ødegaard fyller 16 år i morgen, og da kan han selges til en utenlandsk klubb. FIFAs regelverk tillater ikke kjøp og salg av spiller under 16 år.

Pappa og rådgiver Hans Erik Ødegaard har tidligere sagt til Aftenposten at de ikke kommer til å kommentere rykter rundt klubbvalget.

Les også

  1. Ødegaard anbefales å forsikre seg

  2. Robben er bekymret for Ødegaard: - Han har bare noe å tape

  3. Guardiola: – Om Ødegaard er tidenes beste 15-åring? Ronaldo og Messi var også gode

  4. Her er enda en tysk klubb som sikler etter Ødegaard

Les mer om

  1. Tysk fotball