Yttergård Jenssen bytter klubb

Landslagsspiller Ruben Yttergård Jenssen er ferdig i tyske Kaiserslautern.

Ruben Yttergård Jenssen er ferdig i Kaiserslautern.

Hvor 28-åringen fortsetter karrieren blir klart i løpet av kort tid.

Det skriver 28-åringen på sin Instagram-profil tirsdag ettermiddag. Landslagsspillerens kontrakt gikk ut etter sesongen.

— Det er med et tungt hjerte jeg skriver denne meldingen. Jeg er lei for å fortelle dere at jeg har spilt min siste kamp for Kaiserslautern. Jeg har hatt tre flotte år her, skriver Yttergård Jenssen.

— Jeg har møtt så mange snille og gode mennesker i løpet av de siste tre årene, både kolleger, venner og supportere. Jeg vil takke dere alle for støtten, dere har vært fantastiske mot meg og min familie.

— Det har vært en berg-og-dal-bane. Fra å score vinnermålet mot Bayern Leverkusen i kvartfinalen til å miste opprykket de siste kampene av sesongen.

Les også

Ny engelsk interesse for Yttergård Jenssen

— Jeg vil aldri glemme følelsen av å spille på Fritz Walter stadion foran majestetiske Westkurve. Så mye historie og lidenskap. Jeg håper at Kaiserslautern vil komme seg opp der de hører hjemme, i Bundesliga.

28-åringen skriver videre at det vil bli klart hvilken klubb han går til i løpet av én uke.

Yttergård Jenssen spilte 31 kamper for Kaiserslautern i 2. Bundesliga denne sesongen og scoret sju mål. Den tidligere Tromsø-profilen startet nylig privatlandskampen mot Portugal. (©NTB)