Fotball

Booket Spektrum allerede før kvartfinalen

<br></br><br></br><p>Slik blir cupfinalehelgen.</p>

bildelead
  • Christer Sævig

Fredag presenterte Brann, Bataljonen og Softball planene sine rundt årets cupfinale mot Aalesund. Foruten den store finalen, blir nok den største godbiten showet i Spektrum lørdag kveld:

— Før kvartfinalen mot Viking i august booket jeg Spektrum, jeg hadde vel en god følelse av at vi ville ende i finalen, sa Softballs Frode Hellebø.

Stjernespekket

Det blir nok en sen kveld i hovedstaden dagen før dagen. Hellebø serverte en lang smørbrødliste av artiser og personligheter som skal opp på scenen denne kvelden:

Den 12.mann, Gest og Piddi, Dennis og Frode Reksten, Ove Thue, Ylvis, Dagfinn Lyngbø og Marit Voldsæter er noen av de som skal underholde. I tillegg kommer spillerne for å hilse på fansen.

- I tillegg er det gjester jeg ikke kan røpe helt ennå, la Hellebø til.

Stadion-speaker Remi André Taule vil være lede showet som konferansier.

Åpner puben fredag kl. 13

Branns salgssjef kunne ellers informere om hvordan det praktisk vil foregå i Oslo i timene før og etter Spektrum. Han har alliert seg med fire puber langs Karl Johans gate som vil servere tørste Brann-supportere.

— Basen vil være Saras telt i Spikersuppa. Denne åpner fredag kl. 13, kunne Dag Frode Algerøy fortelle.

— Vi kommer også til å dele ut informasjonshefter sammen med kampbillettene. Der vi de stå hvor man får kjøpt Hansa-øl og annen informasjon, sa supporterleder Roger Lillebøe-Hansen.

- Vi skal farge Oslo rød, sier Lillebøe-Hansen til bt.no.

Les også

  1. Har allerede skrevet fire Brann-sanger til finalen

svp://99106?view=ap

Les mer om

  1. Fotball-NM