Fotball

Helland om Selnæs-overgangen: - Det er tungt

Nyheten om at Ole Selnæs forlater RBK til fordel for St.Etienne slo ikke ned som noen bombe blant lagkompisene.

FORLATER RBK: Pål André Helland, til venstre, synes det er trist at Ole Selnæs forlater Rosenborg.
  • Ole K. Sagbakken
    Ole K. Sagbakken

Da midtbanestrategen ruslet av gresset før spillsekvensen på torsdagens trening i Maspalomas, visste de fleste at det var det siste de så av Selnæs på feltet.

Les også

Glad Søderlund: - Ole vil passe perfekt inn hos oss

SOLGT: Ole Selnæs sammen med Kåre Ingebrigtsen på torsdagens trening. Nå går turen til Frankrike.

— Jeg regner med at de har en plan klar. I og med at det har ligget litt i kortene, så har de nok speidet på potensielle arvtagere, sier Pål André Helland.

Unner Selnæs muligheten

Den andre av Rosenborgs to store profiler sist sesong synes det både er trist og fint at Selnæs nå får muligheten i utlandet.

Les også

Selnæs blir RBKs mest lønnsomme salg siden Tettey

— Det er tungt å miste Ole. Han er en fantastisk god spiller og en fantastisk god kompis. Men sånn er fotballen, og jeg unner Ole denne muligheten. Det er en stor og fin overgang for ham, sier Helland.

Ekstrem fot

SKUFFET, MEN FORSTÅR: Mike Jensen mister sin midtbanemakker til Frankrike.

Mike Jensen er også glad på Selnæs sine vegne, men innrømmer at han nå er spent på hva som skjer rundt den sentrale midtbaneplassen.

Les også

Ole Selnæs klar for St. Etienne

— Vi får se hva som skjer – om det er andre som kommer inn, eller om det er andre i stallen som må ta over. Da må noen ta et steg opp, heve nivået sitt, og ta det ansvaret som Ole tok. I en så stor klubb som Rosenborg skal det være en naturlig ting at det er nye spillere som står klare til å ta over når noen drar, sier han.

Jensen mener St.Etienne har gjort et skikkelig «scoop».

— Pasningsfoten til Ole er ekstrem. Jeg har aldri sett lignende. Den er nesten på nivået over St.Etienne. Han har et «våpen» på skyhøyt nivå, sier dansken.

Konradsen kan erstatte

HER FÅR DE BESKJEDEN: Kåre Ingebrigtsen samlet spillerne etter torsdagsøkta for å informere om at Ole Selnæs er solgt til St. Etienne.

Tore Reginiussen peker på Konradsen som en naturlig arvtager for Selnæs.— Anders har spilt sentralt på midtbanen i Frankrike, og kan definitivt gå inn. Men det er også andre som kan tre inn. Og spør du meg, kan også jeg ta den rollen, sier Tore Reginiussen med et lite glis.

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm1283124111327
2Molde1181222111125
3Viking136342417721
4Strømsgodset126242020020
5Bodø/Glimt115422214819
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Rosenborg BK