Fotball

Disse 11 har tillit

<p>Landslagssjef Åge Hareide har trolig valgt start-elleveren.</p>

OSLO 20060522: John Arne Riise (tv) fikk mandag for første gang møte lillebror Bjørn Helge til samtrening på en landslagssamling. Landslaget møtte på Bislett stadion for første oppkjøring til onsdagens landskamp på Ullevål.Foto Tor Richardsen / SCANPIX . Foto: Scanpix

 • Øyvind Brenne

Ut fra treningen som ble gjort på Bislett i formiddag, er det grunn til å tro at Åge Hareide har bestemt seg for å bruke Bjørn Helge Riise og Steffen Iversen fra start i kampen mot Malta.

Han delte spillergruppen i to, og drillet den sannsynlige førsteelleveren.

Under formasjonstreningen onsdag ble Steffen Iversen prøvd på høyrekant, med Carew i midten og Gamst Pedersen på høyre. Kristofer Hæstad spilte til venstre på midtbane, Martin Andresen i midten, og Bjørn Helge Riise på høyre indreløper.

Vi tror laget mot Malta ser slik ut:

Håkon Opdal, Jarl André Storbæk, Brede Hangeland, Erik Hagen, John Arne Riise — Bjørn Helge Riise, Martin Andresen, Kristofer Hæstad - Steffen Iversen, John Carew, Morten Gamst Pedersen

– Malta vil ligge med mange spillere i forsvar og satse på kontringer. De spiller kontringsorientert fotball og har fått ok resultater på det, sier John Carew til NTB.

– Vi må ha høyt tempo i laget og på ball. Det handler om å finne rom. Det vil alltid være rom og jeg skal være bevegelig. Jeg bekymrer meg ikke for at de skal rive og slite i meg, sier England-proffen.

 1. Les også

  Grisetaklet av treneren

 2. Les også

  Granat dømmer Norge

 3. Les også

  Ivers: - Kjenner ving-rollen

 4. Les også

  Riise stolt av startklar lillebror

 5. Les også

  Doffen-håp om første scoring

Les mer om

 1. Herrelandslaget fotball