- Siter meg gjerne på alle banneordene slik at folk skjønner at vi skal komme oss ut av dette

Remi Johansen kunne blitt Tromsøs helt da han fikk sjansen til å utligne mot Bodø/Glimt på overtid. I stedet ble han en av syndebukkene etter 0-1 på Aspmyra.

BODØ/GLIMT — TROMSØ 1-0

TILs midtbanespiller erkjenner at han kunne prestert bedre i situasjonen der han og Magnar Ødegaard for lett slapp til Glimts Badou som scoret kampens eneste mål da Bodø/Glimt vant 1-0 i bunnoppgjøret i eliteserien.

— Jeg skal få rensket ballen unna. Det var for slapt av meg, og sånn er det bare, sier Remi Johansen til iTromsø.

— Jeg har ikke sett situasjonen nøye nok igjen, men jeg ser at der har vi nok spillere på rett side til at det ikke skal skje, konstaterer TIL-trener Steinar Nilsen.

BLIR STOPPET: Bodø/Glimts Badou stopper Remi Johansen under «lokaloppgjøret» i nord.

— Det er forferdelig trasig at vi får et sånt mål mot oss etter at vi har gjort en god jobb på dødball i mot som vi har slitt med de siste kampene. I dag er målet deres en enkeltmannsprestasjon som vi absolutt bør kunne håndtere, sier Nilsen.På overtid fikk Johansen muligheten til å gjenopprette litt av feilen da TIL fikk frispark på 20 meter. Det gikk via muren og over mål.

— Går den over muren er det mål. Dessverre flikker den borti en Glimt-spiller. Jævla kjipt, konstaterer Johansen.

- Skuffende

For Johansen fastslår at klubben er i trøbbel om det snart ikke begynner å tikke inn seiere på kontoen. Klubben er nå sist på tabellen.

— Jo flere kamper uten trepoengere det går nå, jo svakere er utgangspunktet vårt ettersom sesongen går. Det er så jævla skuffende akkurat nå, men faen og, vi er nødt til å brette opp ermene og jobbe. Det er det eneste vi kan gjøre. Vi må ikke lure oss selv og si at det var en jævla bra prestasjon av oss i dag, for det var det ikke. Men vi får ikke gjort noe med det, og nå handler det om å jobbe hardt hver dag. Det er det jeg sier til fansen, og det skal vi faen meg gjøre. Du kan gjerne sitere meg på alle bannskapsordene slik at alle skjønner hvor understrekende det er at vi skal komme oss ut av det her, sier Johansen.

Les også

Steinar Nilsen: - Vi taper for mange fotballkamper

— Møkkakveld

Han ser fram til å komme seg tilbake på trening, og gleder seg ikke til resten av kvelden.

— For meg blir det en skikkelig, skikkelig, skikkelig, skikkelig møkkakveld. I dag og litt i morgen så kommer vi til å deppe, og det er jævla kjedelig å oppleve, sier midtbanespilleren.

- Hvordan blir 17. mai etter å ha opplevd denne kampen i Bodø, Steinar Nilsen?

— Det er alltid godt å gå med sønnen min der. Det er en gutt på seks år som gleder seg til nasjonaldagen, og da får en pappa ta på seg smilet enten han vil det eller ikke, sier Nilsen.

Eliteserien

SVUTMP
1Viking22163350292151
2Bodø/Glimt22154357292849
3Tromsø22143533231045
4Brann22133639251442
5Molde22125548242441
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk