Fotball

– "Hemskt" trist at vi tapte dette

<p><strong>INNSBRUCK:</strong> Fredrik Stoor klarte ikke å glede seg over egen innsats etter David Villas overtidsmål.</p>

Spain's Fernando Torres and Sweden's Fredrik Stoor (R) eye the ball during their Group D Euro 2008 soccer match at the Tivoli Neu stadium in Innsbruck, June 14, 2008. REUTERS/Alexandra Beier (AUSTRIA) MOBILE OUT. EDITORIAL USE ONLY Foto: ALEXANDRA BEIER

 • Ole K. Sagbakken
  Ole K. Sagbakken

– Det var hemsk trist det her, sa Fredrik Stoor til adressa.no etter kampen, og ristet på hodet.

Det etter å ha mesterskapsdebutert i fra start, og bidratt med den målgivende pasningen til Zlatan. For det var nettopp 1-2-målet som sto i hodet til den 24 år gamle svensken.

– 1. omgangen var meget bra. Så blir vi liggende lavt, noe som ikke var meningen. Men vi har jo poenget. Du klarer aldri å være fornøyd etter et tap. Uansett, sa han.

– Gikk over meg

Og var delvis involvert i David Villas seiersmål på overtid. En lang ball gikk over en duellerende Stoor, og i bakrommet mellom ham og Olof Mellberg. Villa timet best av alle, og alene med Andreas Isaksson var han kald.

– Vi er på vei framover etter en klarering, og så kommer den fort tilbake. Jeg vet ikke om det er fordi jeg er sliten, eller om jeg er riktig plassert. Jeg forsøker å falle av, men ballen går over meg, sa Stoor om den situasjonen.

Som lørdag kveld ikke hadde tenkt tanken på Russland.

– Nei, det får komme. Om jeg spiller eller ikke, det har jeg ikke brukt en kalori på å tenke over nå. Men vi kan fortsatt avgjøre selv med tanke på avansement. Og det er godt, sier han.

Var god

Oddsen er uansett ikke svært høy for at Stoor beholder plassen mot russerne. For da Sverige var gode i 1. omgang, var også Stoor god. Som da han la inn ballen Zlatan Ibrahimovic rett etterpå satte i nettet.

– Jeg fikk rom offensivt, og det var artig. Og jeg er jo relativt fornøyd med egen innsats. Men det blir slik når en taper. Da er det man tenker mest på, svarte han.

Etter kampen fikk han også gode skussmål av andre: – Han gjorde det bra. Kom fint med i angrep, og var enkel å kommunisere med, sa Olof Mellberg til adressa.no

– Han har vært litt gjennom slike kamper nå, og vet hva det går ut på. Slikt sett var jeg ikke nervøs for Fredrik. Han klarte seg godt, og jeg er ikke så overrasket, sa Micke Dorsin.

Tap eller ikke: for Fredrik Stoor er fotballkarrieren i ferd med å ta et steg videre. Adressa.no fikk ham ganske alene etter innhoppet mot Hellas. Lørdag skulle alle ha en bit av ham.

For det var en god søknad han la inn om mer spilletid i dette EM. Tapet til tross.

 1. Les også

  Rosenberg: - Skulle hatt frispark før 1-2

 2. Les også

  Zlatan: - Kjente smerter etter 5-10 minutter

 3. Les også

  Lagerbäck: &ndash; Bittert å tape på dommerfeil

 4. Les også

  Sent &ndash; men iskaldt!

 5. Les også

  - Gjør som sist, Fredrik

 6. Les også

  Stoors gyldne mulighet

Les mer om

 1. Fotball-EM

Relevante artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Blackburn forhørte seg om Stoor

 2. FOTBALL
  Publisert:

  Irritert Stoor

 3. FOTBALL
  Publisert:

  - Gjør som sist, Fredrik

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Rosenberg: - Skulle hatt frispark før 1-2

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Sent &ndash; men iskaldt!

 6. FOTBALL
  Publisert:

  - Spania-tapet satt i