TV-ekspert refser Zlatan: - Ser ut som han veier 150 kilo

Fotballjournalisten Daniel Riolo mener Paris Saint-Germain er bedre uten Zlatan Ibrahimovic (33).

HETSET: Zlatan Ibrahimovic (33) er i hardt vær i Frankrike om dagen.
  • Fredrik Saltbones

Den svenske fotballstjernen var svært delaktig i at Paris Saint-Germain vant 3-2 borte mot Marseille søndag, men i fransk presse ble Zlatan refset og blant annet omtalt som ”en skygge av seg selv”.

Han fikk 4/10 på spillerbørsen til blant annet avisen L’Equipe, men i fotballjournalisten Daniel Riolo, som er ekspert for TV-kanalen RMC, går enda lenger.

PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic, her underveis i kampen mot Marseille.

– PSG er bedre uten– Ibra ser ut som om han veier 150 kilo. PSG er bedre uten ham. Det er ikke lenger noen tvil om saken. Han burde ikke ha en plass i PSG og slik har det vært en stund. På slutten av denne sesongen kommer det til å være et stort problem. Paris leter etter en spiss, sier Daniel Riolo, ifølge Aftonbladet.

Zlatan Ibrahimovic har vært i hardt vær helt siden han ble sitert på at "dette drittlandet (Frankrike) fortjener ikke engang PSG" tidligere i år.

Ifølge en spørreundersøkelse gjort av La Parisien synes 84 prosent av den franske befolkningen at Zlatan er arrogant. Misnøyen i Frankrike har ført til at mange rykter om at 33-åringen er på vei vekk fra Paris.

– Dårlig påvirkning

Blant annet har den danske keeperlegenden Peter Schmeichel oppfordret Manchester United til å hente svensken.

Hvis Ibrahimovic skulle forlate PSG, blir Daniel Riolo trolig glad. TV-eksperten mener den franske klubben er bedre uten supersvensken.

– Denne fyren skal være den store stjernen, men han har en holdning og påvirkningskraft på de andre spillerne som ikke er bra. Da han skrev under for PSG, sa jeg umiddelbart at denne fyren skaper frustrasjon og skuffelse hvorhen han kommer. Det finnes ikke én eneste klubb, eller én eneste supporter, som har fine minner av Zlatan, sier Riolo.