Real Madrid-sjefen fikk applaus av journalistene. Det ville han ikke ha noe av.

Se hvordan pressede Carlo Ancelotti reagerte.

Se Ancelottis reaksjon i videovinduet over (vises helt sist i innslaget).

I Norge har Martin Ødegaards mulige debut fått mest oppmerksomhet, men da Carlo Ancelotti fredag stilte til pressekonferanse før kampen mot Getafe fikk han ikke ett eneste spørsmål om nordmannen.

I stedet var det Ancelottis egen fremtid i klubben som ble tema.

For at Real Madrid har måttet se både La Liga og Champions League glippe de siste ukene, kan fort bety slutten på italienerens periode i sjefstolen.

Kampen mot Getafe er sesongens aller siste for Madrid, og fredagens pressekonferanse med Ancelotti var preget av en avskjedsstemning.

Da Ancelotti reiste seg opp for å gå, begynte pressekorpset å klappe for italieneren. Det kunne vanskelig tolkes annerledes enn at journalistene tror trenerprofilens dager i klubben er talte.

Ancelotti så det morsomme med hendelsen og smilte lurt, men kom med en irettesettende pekefinger, for å indikere at dette slettes ikke var hans siste pressekonferanse.

Les også

- Betyr ingenting for Real Madrid-fremtiden om Ødegaard får debuten mot Getafe

— Ikke snakket med klubbledelsen

Italieneren hadde tidligere blitt grillet om sin egen stilling.

— Jeg har ikke snakket med klubbledelsen ennå. Vi har planlagt å møtes ved sesongslutt. Jeg fortsetter å tenke at jeg vil være Real Madrid-trener helt til klubben gir meg beskjed om noe annet, og det har ikke skjedd, sa Ancelotti.

Slik reagerte Carlo Ancelotti da han ble klappet ut av presserommet.

Klubbledelsen har ikke vært klare i sin støtte til Ancelotti etter tapet for Juventus i Champions League.I mars, da Real Madrid fortsatt var med i kampen om å vinne både ligaen og Champions League, var imidlertid klubbpresident Florentino Pérez klokkerklar i sin støtte av treneren.

— Jeg erklærer med tydelighet at klubben har tillit til treneren. Uansett hva som skjer vil Ancelotti fortsette som Real Madrid-trener, sa Pérez.

Nå gjenstår det å se om Pérez, som ikke er kjent som den mest tålmodige klubbeieren, vil holde ord.

Før sesongens siste kamp mot Getafe ligger Real Madrid fire poeng bak Barcelona. Dermed har Ancelottis menn kunn æren å spille for.

Les også

Ødegaard er med i Real Madrid-troppen til sesongens siste kamp