Fotball

RBK-keeperen etter tabben: - Feil å skylde på meg

André Hansen fomlet et innlegg i eget mål og rotet egenhending vekk Rosenborgs ledelse. Men ville ikke ha noe syndebukk-stempel.

  • Kjetil Flygind

LERKENDAL: Rosenborg og Molde spilte 1-1 foran 21.401 tilskuere på Lerkendal. Alexander Søderlund sendte trønderne foran, før Joona Toivios innlegg ble rotet i mål av Rosenborgs ellers så stødige sisteskanse André Hansen.

Les også

- Han er seriens største tulling og en klovn

ta6f590b.jpg

— Jeg fikk ikke bestemt meg for om jeg skulle holde ballen eller slå den utenfor. Og når man begynner å tvile så går det ofte dprlig. Jeg burde bare lempet den ut til corner, så hadde vi vært ferdig med det, sier André Hansen i pressesonen på Lerkendal etter kampen.Keeperdrakten, som knapt var svett etter 2. omgang, hvor Hansen hadde lite å gjøre, var byttet ut med dress og finsko. Og RBK-keeperen hadde få problemer med å riste av seg tabben. For innlegget som kom fra Moldes høyreside dalte ned rett foran Hansen. Men i stedet for åta seg av det på vanlig keepervis, ble det en mellomløsning og hansen liggende fikk se ballen trille i nettet foran hjemmelagets mest trofaste supportere.

— Det hadde vært surere hvis målet kom i det 89. minutt og vi røk da. Men, kampen ender jo 1-1, så det er klart det er surt. Men det er kollektivet Rosenmborg som har gjort at vi ligger på 1. plass. Dessuten hadde vi nok av sjanser til å score flere mål. Men sånn er det bare innimellom. Jeg føler det blir feil å skylde på meg. Vi er et lag, sier Hansen til Aftenposten.

Slutt på måltørken

Alexander Søderlund sendte Lerkendal til himmels med sitt 13. seriemål for sesongen etter 32 minutter. Hans første på en måned. Men minuttet etter kom utligningen. Flere mål ble det ikke.

— Jeg fikk støtte fra gutta etter kampen. Vi må støtte hverandre. Det har vi flinke til i hele år, sier keeperen.

Les også

Northug røper planen for den videre karrieren

— Ble du usikker etter det som skjedde eller ristet du det greit av deg?

— Det gikk veldig greit å riste det av seg. Jeg har gjort feil før og kommer til å gjøre feil igjen. Men det er kjedelig der og da. Det var så mye folk på tribunen og det var så mye som skjedde der, at det gikk fort å glemme det. Man må uansett være klar for nye situasjoner. Jeg har ingen problemer med å bidra i spillet etter en sånn situasjon, sier Hansen.

Les også

  1. Få alle reaksjoner fra Rosenborg-Molde her

  2. Rosenborg-keeperens kjempetabbe hjalp Molde til poeng

  3. Alle ville ha en «selfie» med Marit Bjørgen

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt30189359253463
2Molde30186670403060
3Viking30176760471357
4Lillestrøm3014794940949
5Rosenborg30139858421648
  • Champions League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Rosenborg BK
  3. Molde FK