Fotball

Liverpool-manageren rasende på Balotelli over draktbytte

Mario Balotelli kan bli straffet av Brendan Rodgers etter at han byttet drakt med Real Madrid-profil i pausen.

Liverpool-manager Brendan Rodgers vil straffe Mario Balotelli etter at italieneren byttet trøye med Pepe ved pause i Champions League-tapet for Real Madrid.

Rodgers hadde bestemt seg for å bytte ut Balotelli ved pause etter enda en middelmådig prestasjon av spissen. Balotelli bedret ikke sine sjanser til å tas til nåde da han byttet trøye med Real-stopperen på vei inn i garderoben.

— Jeg liker det ikke

I fjor ble Mamadou Sakho straffet av Rodgers etter at han byttet trøye med Chelsea-spiller Samuel Eto'o ved pause i 1-2-tapet på Stamford Bridge. Balotelli vil lide samme skjebne.

— Vi hadde en hendelse i fjor, og det fikk konsekvenser. Dette er akkurat det samme, sa Rodgers.

— Jeg hørte om det etter kampen, og jeg liker det ikke. Det er noe som ikke skal skje her hos oss. Jeg kommer til å ta meg av det torsdag.

Vil Liverpool-spillerne bytte trøye med motspillere, skal de pent vente til kampen er over.

At Liverpool lå under 0-3 ved pause, og kampen langt på vei var tapt, gjorde ikke manageren det minste blidere. Dommen over Balotellis innsats var knallhard.

— Vi trengte mer bevegelse, så jeg flyttet Raheem (Sterling) inn i midten for å gi midtstopperne deres noe å gjøre. I annen omgang jobbet alle spillerne, sa han.

— I Liverpool er det det minste vi krever. Adam Lallana (som kom inn for Balotelli) var utrettelig i omgangen han spilte.

Balotelli har scoret bare ett mål på ti kamper for Liverpool etter overgangen fra Milan. (©NTB)

Les også

  1. Ronaldo fikk stående ovasjoner på Anfield

  2. Bare Mourinho kan true de tre store i Europa

  3. Se Ronaldo og Benzema herje med Liverpool

Les mer om

  1. Champions League
  2. Liverpool FC