Solskjær benekter kontakt med svensk toppklubb: - Jeg har ikke vært i Malmö

Svensk avis hevder at Molde-treneren har vært i møter i Malmö.

Ole Gunnar Solskjær skal etter det Aftonbladet vet ha vært i møte med Malmö-ledelsen.

Torsdag begynte ryktene rundt Solskjærs fremtid å svirre. Den svenske avisen Kvällsposten mente at Molde-treneren kunne være aktuell for en overgang til de svenske mestrene Malmö.

Les også

Avis kobler Solskjær til svensk storklubb

Malmö sparket trener Magnus Pehrsson etter tapet for Trelleborg 13. mai på grunn av dårlige resultater i vår.

Sportssjef Daniel Andersson har tatt over som midlertidig trener, men ifølge den svenske avisen Aftonbladet tyder mye på at den permanente løsningen de ønsker seg kommer fra Norge.

Aftonbladet skriver i dag at Solskjær har vært på besøk på Stadion, og vært i møter med Malmö. Den sportslige ledelsen skal ifølge Aftonbladet også ha nevnt Solskjærs navn i et møte med deler av spilletroppen.

– Rykter

Romsdals Budstikke var fredag i kontakt med Solskjær. Han benekter at opplysningene til Aftonbladet stemmer.

– Jeg har ikke vært i Malmö, og jeg har heller ikke hatt samtaler eller kontakt med klubben der. Jeg trives i Molde og vil være her. Det er en utfordrende oppgave nå, men dette skal vi snu. Om det er en klubb som tar kontakt med meg, så vet Bjørn Rune (Gjelsten), Kjell Inge (Røkke) og Øystein (Neerland) det. Selv om det har gått trått med oss i det siste, er jeg enda mer motivert for å snu det, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

– Så dette er ikke noe mer enn bare rykter?

– Nei, men jeg vet ikke hvem de er interesserte i. Du blir vant til at navnet ditt kommer opp, sier han til Romdals Budstikke.

Molde hadde en god start på sesongen, men har bare vunnet én av sine seks siste kamper. De ligger nå på åttendeplass, ti poeng bak leder Brann. I forrige serierunde tapte de 3–1 mot Ranheim.

Les også

Hareide mener moldenserne er for negative og kritiske til MFK: – Man kan spørre folk i Ålesund hvordan de har det nå

Ingen bekreftet kontakt

Malmö FF har vunnet 20 seriegull i Sverige og triumferte i Allsvenskan også i 2016- og 2017-sesongen. Klubben spilte også Champions League-gruppespill i 2014 og 2015.

Men ingenting er blitt bekreftet fra noen av partene. Malmö har ikke ønsket å kommentere saken, og da RBnett kontaktet Molde-direktør Øystein Neerland i går, svarte han bare «ukjent for meg» i en SMS.

Solskjær har vært trener i Molde siden 2015 etter et opphold i Cardiff.