Fotball

Mourinho: - Jeg vil være et sted der jeg er ønsket

Jose Mourinho kan nesten garantere at han har en ny managerjobb i sommer.

Jose Mourinho gir ytterligere hint om at han fortsetter i engelsk fotball. Foto: NTB scanpix

 • Roar Lyngøy
  Roar Lyngøy

Mange tror at portugiseren overtar Manchester United-jobben etter Louis van Gaal i sommer. Men den siste tiden er Mourinho også blitt koblet til en retur til Real Madrid.

Det eneste som virker sikkert er at Mourinho får ny jobb i sommer etter at han denne sesongen fikk sparken i Chelsea for andre gang.

 • Sett denne? Toppkeeper slet med angst og depresjon: — Jeg fryktet og hatet fotball

Bookmaker-favoritt

— Jeg kan nesten garantere at jeg er tilbake i arbeid i sommer. Jeg har flere gode tilbud, uttalte Mourinho på et sponsorarrangement i Lisboa fredag kveld.

Han er spillselskapenes favoritt til å bli ny Manchester United-manager. Tidligere er det rapportert om at Mourinho har inngått en foreløpig avtale med United. Dersom United skulle ombestemme seg og fortsette med van Gaal, vil dette utløse en vanvittig utbetaling til Mourinho.

Jevn liga

— Til sommeren vet alle hva som blir min neste klubb. Jeg vil ta med meg ideene mine til et sted der ideene er ønsket. Jeg vil være et sted der jeg er ønsket. Jeg ønsker å jobbe for en ansvarlig klubb, i en hard liga hvor det ikke er lette motstandere. Dette innskrenker mulighetene, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Det siste kan absolutt være et hint om at Mourinho fortsetter i engelsk Premier League. Mourinho har tidligere uttalt at han var lei av å vinne 4-0 og 5-0 med Real Madrid, og at man i Spania visste på forhånd hvem som kom til å vinne.

Mourinho har vært trener for Benfica, Uniao de Leiria, Porto, Chelsea (to ganger), Inter og Real Madrid.

Han vant Premier League så sent som forrige sesong, men fikk sparken i Chelsea etter en begredelig sesongstart med Stamford Bridge-klubben.

Les også

 1. Bekreftet: Han er Chelseas nye trener

 2. Spansk storavis: Mourinho har signert avtale med Manchester United

 3. Lars Tjærnås: Det er nok nå, van Gaal!

 4. Mourinho bekrefter: - Har ny trenerjobb fra sommeren

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Manchester United
 3. José Mourinho