Fotball

Bärlin la press på Start

<p><a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte&amp;matchId=22424&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false"> <strong>Sandefjord-Odd Grenland 0-2</strong></a> <strong>:</strong> To mål av Stefan Bärlin var nok til å senke Sandefjord i søndagens oppgjør. Nå er plutselig nedrykksstriden vidåpen før siste serierunde.</p>

SCORET TO: Stefan Bärlin scoret to mål for Odd, og la med det press på gamleklubben Start.
  • Tom Eik Baugerud

Da møter Odd Grenland bortesvake Fredrikstad i Skien, mens Start reiser til Oslo for å møte FC Lyn Oslo.

Ingenting er avgjort, til Bärlins store glede.

— Vi skal slå Fredrikstad, men vi kan ikke gjøre noe med Start. Vi får bare gjøre jobben vår og håpe at Lyn slår Start. Da må vi stå klare til å overta kvalikplassen, sa Bärlin etter en velfortjent dusj.

Og med den formen Odd har vist i det siste, er det ingen som tviler på at de er i stand til å slå Fredrikstad hjemme i skjebnekampen neste helg. Det blir et drama uten like. Mye takket være Stefan Bärlins målteft som har sikret Odd verdifulle poeng.

— Det har gått bra i det siste nå, sa Bärlin.

— Så lenge jeg kommer til sjanser, så vet jeg at målene kommer før eller siden. Det er det viktigste; å komme til sjanser. I dag brant jeg et par store før jeg endelig fikk satt den i mål. Det smakte godt, for jeg ville ikke bli noen syndebukk i kveld, sa den sympatiske svensken.

Også treneren Ove Flindt-Bjerg var fornøyd etter kampen.

— Jeg er meget glad for at vi griper sjansen når vi må. I dag måtte vi vinne og så klarer vi det. Det er det jeg er mest glad for, sa dansken.

— Men jeg slipper ikke den store gleden løs nå, for vi har ikke klart å overleve enda. Da jeg kom til klubben var vi i en særdeles vanskelig situasjon. Nå er den bedre, men vi må vinne en kamp til for å ha sjanse på kvalikplassen, poengterte Flindt-Bjerg.

Han hadde følgende å si om kveldens kamp.

— Vi vinner en fortjent seier i en kamp der vinden spiller en rolle. Det er ofte marginer som avgjør i slike viktige kamper, og det var det i dag også.

Knarvik skyter i krysset, mens vi scorer. Uansett synes jeg vi spiller den beste fotballen og legger bra trykk i andre omgang. Sånn sett var det fortjent at vi tok tre poeng, konkluderte han.

Les også

  1. - Fevang for Norge

  2. Fevang må stå over skjebnekampen

  3. Ingen fare med Doffen

  4. Start kan gå ned

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt29179356253160
2Molde29176668392957
3Viking29166758471154
4Rosenborg29138856401647
5Lillestrøm2913794740746
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien