Fotball

Dockal: – Har trolig spilt min siste kamp for RBK

Bundesliga kan bli neste stopp for Borek Dockal.

TROLIG ET AV HANS SISTE: Borek Dockal kommer ikke til å score mange flere mål for Rosenborg, om det blir noen i det hele tatt. Foto: NTB scanpix

 • Roy Tommy Bråten

ULLEVAAL (adressa.no): Spillerne jublet vilt sammen med Kjernen etter den sterke 1-2 seieren over Vålerenga. For Borek Dockal ble det litt ekstra jubel.

Du så det kanskje ikke, men etter at Dockal serverte målgivende til Tore Reginiussen, tok tsjekkeren turen rett bort til Kjernen og jublet. Ikke bare var det hans andre målgivende for året, det var trolig også hans siste bidrag som RBK-spiller i serien. Etter kampen kastet han også skjorta opp til supporterne.

På tribunen satt det flere klubber som har fulgt tsjekkeren over lang tid. Blant disse var tyske Freiburg, som Adresseavisen vet har hatt Dockals navn på blokka siden i fjor sommer. Bundesliga-klubben var også på Lerkendal i kampen mot Molde.

– I fotball kan mye skje, men dette var trolig min siste seriekamp som Rosenborg-spiller, sier Dockal til Adresseavisen.

– Vi vet at Freiburg følger deg nøye, og så deg her igjen i dag. Er det din nye klubb?

– Det er ikke slik at jeg er klar for en ny klubb, og at jeg bare kan reise. Mye kan skje, men jeg vet at Freiburg var her i dag ja, sier Dockal.

Tsjekkeren vil på ingen måter ta noe for gitt, men det er ikke akkurat noen bombe at det er nettopp kantspilleren som kan bli RBKs første salg i år.

Sportslig leder Erik Hoftun sier det ikke har vært noen konkrete henvendelser på Dockal, men bekrefter at det kan skje noe med Dockal.

– Vi snakker mye sammen, og det er ikke til å legge skjul på at han ikke akkurat er happy med tilværelsen om dagen. Han er i den tsjekkiske landslagstroppen, og må jo spille for å holde den plassen, sier Hoftun.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt302631103327181
2Molde30202877364162
3Vålerenga301510551331855
4Rosenborg30157850351552
5Kristiansund301212657451248
 • Champions League-kvalifisering
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Rosenborg BK

Flere artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Dockal ville trene alene på RBK-feltet

 2. FOTBALL
  Publisert:

  Dockal klar for Sparta Praha

 3. FOTBALL
  Publisert:

  RBK har ikke penger til å kjøpe spillere

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Perry vil beholde Borek Dockal

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Vil vekk fra RBK

 6. FOTBALL
  Publisert:

  Neppe Sparta Praha for Dockal