Fotball

Går mot 13. sesong i TUIL-drakten

Eirik Sørensen (31) skal i samtaler om ny kontrakt.

FORTSETTER? Eirik Sørensen.
  • Tobias Stein Eilertsen
    iTromsø

TUIL ARENA: Keeperen som har vært i TUIL siden 2003 med unntak fra én sesong i TIL (2005), åpner for opp for en ny sesong i TUIL, selv om det neppe blir opprykk til 1.-divisjon.

– Vi skal ta en oppsummering jeg, Roger (Ness, daglig leder) og Gaute (Helstrup) nå når det nærmer seg sesongslutt. Jeg er sånn sett positiv til å være med videre. Jeg synes fortsatt at fotball er gøy og jeg føler jeg fortsatt har nå å gi, sier 31-åringen.

Mye skadet

Dermed går det mot en 13. sesong for klubbveteranen, som har vært mye plaget med skader de siste årene.

– Det er en kabal som må gå opp og jeg må også ta en runde på hjemmebane, men jeg synes som sagt det er forferdelig artig å spille fotball fortsatt. Knærne mine er likevel ikke hva de en gang var. Jeg har vært operert i begge knærne de siste årene, men har kommet meg tilbake og er motivert, sier Sørensen.

Opprykksmuligheten ble så å si borte da de tapte mot 2-1 borte mot KFUM på mandag. Serielederne har nå en fem poengs luke ned til TUIL når to kamper gjenstår.

– Det var en blytung mandag, det var det. Jeg har vært bortskjemt med å rykke opp på første forsøk så lenge jeg har spilt, så at vi ikke klarer sesongens store mål, er veldig tungt, sier keeperen.

– Manglet X-faktoren

Sørensen er likevel klar på at «Dalingan» over en hel sesong ikke har vært gode nok.

– Vi har ikke hatt marginene mot slutten da vi rotet bort to poeng i både kampen mot Harstad og Vålerenga 2, men det er ikke tilfeldig. Over en hel sesong har vi manglet en X-faktor i alle ledd. Det har rett og slett manglet litt for mye i litt for mange kamper, sier Sørensen.

Lørdag venter Mjølner hjemme på TUIL Arena. Hvis TUIL vinner sin kamp og Finnsnes slår KFUM hjemme, vil det fortsatt være et teoretisk håp foran siste serierunde.

– At det mest sannsynligvis blir 2.-divisjon til neste år er tungt for alle. Vi hadde trodd at vi skulle være såpass bra i år at vi igjen til neste år skulle reise rundt og spille på de litt større arenaene. Det er tungt å innse at det nok ikke skjer, men vi må bare brette opp ermene og stå løpet ut nå, sier TUIL-keeperen.

Les mer om

  1. Fotball 2. div
  2. Tromsdalen Fotball