Fotball

- Dette er rett og slett flaut

Ranheim ble ydmyket av bunnlaget.

FLAU: Ranheim-trener Trond Nordsteien ga bare én spiller godkjent etter tapet mot Vard. (arkiv)
  • Roy Tommy Bråten

VARD — RANHEIM 2-0

Ranheim-trener Trond Nordsteien var ikke nådig mot verken seg selv eller spillerne etter at Vard vant 2-0. - Dette er rett og slett flaut. Vi har ikke noe å skylde på, og må bare rekke opp hendene og si sorry , sier han til Adressa.no etter kampen.

Selvtillit

Ranheim kom til kampen mot Vard med fornyet selvtillit etter tre kamper uten tap på rad. Men det så ikke ut som det var topp mot bunn i Haugesund.

Hjemmelaget styrte, og det var fortjent da Vetle Myhre headet laget i ledelsen i det 36.minutt. Ranheim var uvanlig tamme, og det nærmeste laget kom var et frispark som Gjermund Åsen slo langt over.

Rett før pause måtte Even Barli ut i full strekk, og slå ballen til corner, da Roy Miljeteig fyrte av fra 16 meter. I andre omgang kom Ranheim litt mer med, og var nær utligning etter fem minutter da Tomas Rønning skjøt like utenfor.

God Barli

Det var det nærmeste bydelsklubben kom. For det var Vard som ville mest og hadde de største sjansene. Men Barli i buret holdt Ranheim inne i kampen, helt inntil det 74.minutt. Da rotet forsvaret det til, og til ballen havnet til slutt hos Sanel Kapidzic som iskaldt satte ballen forbi Barli fra cirka ti meter.

Vard vant dermed sin første hjemmekamp for sesongen.

- Det er kun en spiller vi kan gi godkjent i dag, og det er Even Barli. Han reddet oss fra større nederlag. Nå må vi hjem og trene mer, for dette kan vi ikke være bekjent av , sier Nordsteien.

Før Bryne møter Stabæk i morgen ligger fortsatt Ranheim på 2.plass.

Kristiansund tapte hele 5-1 for KIL, og er nå på 5.plass.

Les mer om

  1. Fotball 1. div
  2. Vard
  3. Ranheim IL