Messi ut med ny skade da Barcelona slo tilbake

Lionel Messi spilte fra start, men måtte forlate banen med det som liknet en ny skade da Villarreal ble slått 2-1 i spansk fotball tirsdag.

Lionel Messi var tilbake i startoppstillingen til Barcelona, men måtte ut med det som så ut som en lyskeskade.

Messi har slitt med en leggskade innledningsvis i sesongen, men tirsdag var han i startoppstillingen til et Barcelona-lag som har presentert uvanlig svakt de siste ukene.

Mot Villarreal hjemme på Camp Nou brukte argentineren kun seks minutter på å slå hjørnesparket Antoine Griezmanns forlenget med hodet til 1-0-ledelse for vertene.

Ytterligere beroliget ble hjemmefansen da Arthur fikk stjernetreff fra distanse og gjorde 2-0 før kvarteret var spilt.

Les også

KOMMENTAR: «Messi vant, men en annen burde fått prisen»

Da så Barcelona-toget for alvor ut til å være på skinnene, men en viss nervøsitet spredte seg likevel på tribunene da Villarreal reduserte rett før pause. Langskuddet fra den tidligere Premier League-profilen Santi Cazorla var godt, men ballen føk nærmest over hodet på keeper Marc-André ter Stegen og i mål.

Den tyske sisteskansen framsto ikke hundre prosent pålitelig i den situasjonen.

I pausen forlot Messi banen og ble erstattet av Oussmane Dembele. Mye kunne tyde på at argentineren hadde pådratt seg en lyskeskade.

De siste 45 minuttene på Camp Nou forble målløse, og dermed tok hjemmelaget tre svært viktige poeng i tetkampen i La Liga.

Seieren betyr at Messi og lagkameratene er nummer fire i La Liga, ett poeng bak ledende Granada.

Granada slo overraskende Barcelona 2-0 i forrige serierunde og klatret til topps på tabellen i La Liga. Der er klubben fortsatt, til tross for at det kun ble ett poeng borte mot mer beskjedent plasserte Real Valladolid tirsdag. Kampen endte 1-1.

Real Betis klatret på sin side til 9.-plass på tabellen med 3-1-seier over Levante.