Fotball

«Moi» klar for ny klubb

Mohamed Elyounoussi er klar for Celtic. Han leies ut fra Southampton fram til sommeren og håper dermed å få spilletid på toppnivå igjen.

Mohamed Elyounoussi leies ut til Celtic for resten av sesongen og kan derfor håpe på spilletid igjen. Lise Åserud / NTB scanpix

 • NTB

25-åringen har mistet plassen i landslagstroppen etter å ha vært helt ute i kulden i Southampton. Nå slutter han seg til landslagskollega Kristoffer Ajer i den skotske storklubben.

– Jeg kan ikke vente med å komme i gang og trekke på meg trøya for første gang. Celtic er en ikonisk, historisk klubb, så dette er en flott overgang for meg, sier Moi til Celtics nettsted.

– Selvsagt vet jeg at det er en veldig stor klubb med masse tilhengere. Jeg har vært på Celtic Park tidligere og vet hvordan atmosfæren er. Jeg var her med Molde i 2015 og fikk mål og assist i begge kamper. Jeg husker den flotte stemningen, sier han.

Han fulgte Celtic nøye i europaligakvalifiseringen mot AIK, som ga 6-1-seier sammenlagt.

– Min fetter Tarik spiller for AIK, selv om han var utestengt i kampen på Celtic Park og skadd under returkampen i Sverige, sa han.

– Jeg liker måten Celtic spiller, med aggressiv angrepsfotball, og de skapte mange sjanser. Jeg tror jeg passer godt inn i det.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Les mer om

 1. Mohamed Elyounoussi
 2. Celtic FC
 3. Southampton FC

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  «Moi» sendte Celtic til cupfinale - etterpå ble han hyllet

 2. FOTBALL

  RBK-legende om Ajers ulempe: – Det er urettferdig

 3. FOTBALL

  «Moi» ble månedens spiller i skotsk eliteserie

 4. FOTBALL

  Rivalen kunne snappet stjernespilleren lenge før Liverpool om den hadde fulgt nordmannens råd

 5. FOTBALL

  Ajer og Celtic med sterk snuoperasjon

 6. FOTBALL

  Ajer scoret da Celtic tok knusende seier