Bendtner hevder å ha spilt bort rundt 50 millioner danske kroner

Den danske fotballrebellen Nicklas Bendtner avslører overfor B.T. at han har rotet bort rundt 50 millioner danske kroner på poker og festing de siste 13 årene.

Nicklas Bendtner, her under tiden i RBK.

– Jeg har tapt veldig, veldig mye penger. Helt urealistisk mye penger, sier han i en dokumentarserie på Dplay som danske B.T. gjengir.

Det var VG som først omtalte saken om RBKs tidligere spiss blant norske medier.

– Jeg har spilt mye poker i mitt liv. Jeg har spilt mot profesjonelle pokerspillere siden jeg var 19 år, sier den 32 år gamle klubbløse spilleren.

Bendtner slo gjennom i Arsenal som tenåring og har spilt for storklubber som Juventus og Wolfsburg. Han avsluttet sin tid i Rosenborg sist sommer og var deretter en tur innom FC København. Men det ble ikke mer enn tre kamper fra start og seks innhopp hos Ståle Solbakken.

I siste episode av dokumentarserien om ham og kjæresten, Philine Roepstorff, forbereder de seg som verter for en pokeraften med «nye venner».

– Det er vanskelig å si noen sum, men rundt 50 millioner kroner (rundt 70 millioner norske kroner). Det har vært på både gambling, fest og moro. Jeg vil ikke si at jeg har hatt noe spilleproblem. Jeg har hatt god kontroll over det, hevder Bendtner.