Fotball

Helrød aften for Høgli og FCK

Tom Høgli fikk en meget trist avslutning på årets Europa League.

TO RØDE KORT: Her blir Mathias Zanka Jørgen utvist. Københavns andre røde kort for kvelden.
  • Jørund Wessel Carlsen

FC København – Torino 1-5

Før siste runde i Europa League hadde FCK ingen muligheter til avansement. I gruppe med HJK Helsinki, Torino og Club Brügge samlet danskene kun fire poeng på sine fem første.

Og da det hele skulle avsluttes på hjemmebane gikk alt galt. Med to røde kort ble det til slutt for tøft for FCK, som til slutt tapte 1-5 mot Torino.

Men det startet så mye bedre. Seks minutter var spilt da Daniel Amartey sendte FC København i føringen.

Ni minutter senere var det uavgjort da Josef Martinez satte inn 1-1. ## To røde

Så gikk rullgardina ned for FCK. Med to røde kort på ti minutter ble danskene redusert til ni mann. Først i dusjen var Mikael Antonsson, som så det røde allerede etter halvtimen da han taklet målscorer Martinez. Ti minutter senere ble Mathias Jørgensen også utvist. Da han taklet Amauri som bakerste mann var dommeren ikke i tvil – rødt kort og straffe.

Amauri satte straffen i mål, og Torino tok pause med 2-1 i målprotokollen – og to mann mer på banen.

Tre mål

To minutter ut i 2. omgang satte Josef Martinez inn sitt andre for dagen – og Torinos tredje. Så la Gaston Silva til rette for Matteo Darmian som datte inn 4-1. Torinos femte scoring var signert Gaston Silva.

Med ni spillere på banen og fire mål å ta igjen ble jobben for tung for FCK. Sluttresultatet ble 1-5, og Tom Høglis lag fikk en meget pinlig avslutning på Europa League.

Les mer om

  1. Europa League
  2. Tom Høgli