Fotball

Fabregas til United?

Få med deg de heteste fotballryktene.

RYKTENE SVIRRER: Cesc Fabregas skal være aktuell for en retur til Premier League.
  • Roar Lyngøy
    Roar Lyngøy

Ifølge Daily Mail kjemper Manchester United og Manchester City om å hente Cesc Fabregas tilbake til Premier League kommende sesong.

Uniteds nye manager David Moyes vurderer ifølge avisen å legge inn et bud på 25 millioner pund for midtbanespilleren, som Barcelona skal være interessert i å selge.

Gamleklubben Arsenal skal imidlertid ha en opsjon på å hente tilbake Fabregas.

Samme avis mener å vite at United-Moyes også vurderer Fabregas sin lagkompis i Barcelona, Thiago Alcantara, samt PSV Eindhoven-kaptein Kevin Strootman.

Everton-stjernen Marouane Fellaini sier at Moyes ikke har snakket med ham om muligheten for å slå følge til United.

– Han fikk et godt tilbud, og jeg forstår hvorfor han takket ja. Men han har aldri snakket om å hente meg til United. Rykter er en del av fotballen, og jeg tar det med en klype salt, sier han ifølge Teamtalk.

(artikkelen fortsetter under bildet)

ATTRAKTIV : Christian Benteke imponerte stort i Aston Villa sist sesong. FOTO: JOE TOTH

En annen spiller det går rykter om er Christian Benteke. Han hadde en stor sesong, trass i at Aston Villa slet voldsomt.

Ryktene vil ha det til at Atletico Madrid er villig til å legge 20 millioner pund på bordet, og hente Benteke som en erstatter for Radamel Falcao. Colombianeren er på vei til Monaco.

Ifølge The Mirror skal Benteke ha sagt dette til belgisk presse:

– Hvis Aston Villa sier at jeg er nødt til å bli, vil jeg ikke nødvendigvis akseptere det. Jeg vil ikke risikere at jeg ikke får ut potensialet i karrieren min, sier Benteke.

Også Arsenal og Tottenham skal være interessert i Benteke.

Daily Mail hevder også å vite at Liverpool har avtalt en overgangssum på rundt 6 millioner pund for Celta Vigos 25-årige angriper Iago Aspas.

Aspas skal ifølge avisen fly til Liverpool neste uke for å diskutere de personlige betingelsene, samt gjennomgå en legesjekk. Aspas har også vært på radaren til Swansea og Valencia.

Liverpool har allerede urokråka Luis Suarez. Aspas er ikke alltid snill gutt han heller: Nylig fikk han fire kampers karantene for å ha skallet til en motspiller.

Når vi er inne på Suarez, sa han onsdag kveld at det ville være vanskelig å si nei til Real Madrid. Liverpool-spissen sa dette til den uruguayanske radiostasjonen Sport 890. – Jeg trives i Liverpool, på grunn av fansen. Jeg gjorde en tabbe, jeg er menneskelig. Jeg er ikke forberedt på å ta imot mer fra den engelske pressen. Familien min har lidd på grunn av dette, og ting har kommet ut av kontroll, sier Suarez.

– Jeg har snakket med agenten min, og det er ingenting konkret. Men å si nei til Real Madrid ville være vanskelig.

(artikkelen fortsetter under bildet)

TILBAKE i CHELSEA: Ifølge The Sun har Jose Mourinho signert for Chelsea. FOTO: REUTERS

Vi avslutter med litt managernytt.

Manuel Pellegrini hevder at han har en muntlig avtale om å ta over i Manchester City. Malaga-treneren sa dette til den spanske TV-kanalen Canal Sur onsdag kveld.

– Jeg har en muntlig avtale med dem, og venter på at de tar neste steg. Hittil er ikke kontrakten signert, sa 59-åringen ifølge The Telegraph.

Ifølge The Sun er det nå offisielt at Jose Mourinho vender tilbake som Chelsea-manager. “The Special One” skal ha signert en fireårig avtale tirsdag kveld, verdt 40 millioner pund.

– Det er offisielt: Jose er Chelsea-mann igjen! Alle er glade for at han kommer tilbake – klubben, spillerne og fansen, sier en anonymisert Chelsea-kilde til avisen.

Mange tror at Roberto Martinez er mannen som skal overta Everton etter David Moyes. Men formann Bill Kenwright sier at spanjolen ikke er deres eneste mulighet, ifølge London Evening Standard. Andre aktuelle skal være David Weir, Phil Neville, Duncan Ferguson, Alan Stubbs, Malky Mackay og Vitor Pereira.

Les mer om

  1. Engelsk fotball