Fotball

Steen Jensen knallhardt ut mot RBK-treneren: - Har det klikka for «Bruttern»?

Ingebrigt Steen Jensen liker ikke meldingene fra Kåre Ingebrigtsen mot Stabæks sportslige leder.

Ingebrigt Steen Jensen går hardt ut mot RBK-trener Kåre Ingebrigtsen.
  • Steffen Stenersen
  • Hvilket lag går til cupfinalen? Stem nederst i saken!

Ordkrigen mellom Stabæk og Rosenborg har tatt en ny vending foran onsdagens cupkamp.

Etter Kåre Ingebrigtsens uttalelser mot Inge Andre Olsen, sportssjef i Stabæk, tirsdag, er det nå Ingebrigt Steen Jensen som går ut og forsvarer sørlendingen.

På sin Facebook-profil har han lagt ut følgende melding:

— Pisser i brønnen

«Nesten ikke til å tro at RBK-trener Kåre Ingebrigtsen går ut i media og insinuerer at sportsdirektør Inge Andre Olsen i Stabæk ble urettmessig frifunnet for enhver anklage i den såkalte overgangssaken for to år siden. Olsen gjennomgikk et to års helvete før alle anklager ble avvist, og så kommer det en liten mann og pisser i brønnen. Har det klikka for Brutter'n? Anbefaler at han søker om et kurs i profesjonalitet hos Bob Bradley, som vet hvordan trenere skal oppføre seg både i media og på sidelinja. Ingebrigtsen bør få en særdeles skarp reprimande fra styret i Rosenborg. Dette er direkte ondsinnet og langt under det man må kreve av en idrettsleder.»

VEKKER REAKSJONER: Kåre Ingebrigtsen kom med en litt spydig melding til Stabæks Inge André Olsen. Det reagerer Ingebrigt Steen Jensen kraftig på.

Da Ingé Andre Olsen gikk ut og mente RBK-trener Kåre Ingebrigtsen prøvde i altfor stor grad å påvirke dommerne, svarte "Bruttern" følgende overfor Tv 2:— Det er underlig. De senere årene må Inge Andre Olsen være langt mer fornøyd med dommeravgjørelsene enn det jeg trenger å være, sa Ingebrigtsentil TV 2, med klar henvisning til «Overgangssaken» i 2011, hvor Stabæks sportslige leder sto tiltalt for grovt bedrageri, men ble frifunnet.

Vi har forsøkt å nå Steen Jensen for en utdypning av innholdet i Facebook-meldingen, men han har ikke besvart våre henvendelser.

Les også

  1. RBK-supporter utestenges etter drapstrussel mot Bakenga

  2. Bradley hyller Annan før Lerkendal-returen

— Uakseptabelt

Til Dagbladet sier Stabæk-patrioten at svaret fra Ingebrigtsen er utilbørlig.

— Det er både uakseptabelt og uten noen sammeheng med hva saken gjaldt i utgangspunktet. Ingebrigtsen må gjerne si at dette har Stabæk ikke noe med, at dere er like ille eller hva han måtte mene, men å trekke inn noe helt utenforliggende på denne måten er under enhver kritikk, sier Steen Jensen til avisen, som tror Bob Bradley kan lære trønderen en ting eller to.

— Bob Bradley er, i motsetning til Kåre Ingebrigtsen, en profesjonell trener på høyt internasjonalt nivå, så han lar dette temaet ligge.

Styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng, sier at hva Ingebrigt Steen Jensen skriver på sin Facebook ikke er veldig interessant.

- Ingen stor sak

— Det smarteste hadde sikkert vært at Kåre ikke hadde sagt noe, sier Koteng.

- Hva tenker du om meldingen fra Ingebrigtsen?

— Som sagt, det hadde vært like smart å ikke si noe som helst, sier han.

Koteng sier han naturligvis vil snakke med Ingebrigtsen om uttalelsene, men at dette ikke er noen stor sak for RBK.

Les også

Molde anmelder drapstrusselen mot Bakenga

— Det er Stabæk som går ut først og kommenterer Kåres oppførsel på sidelinja, for å skape litt utenomsportslig støy som de sikkert har ønsket, sier Koteng.

Kåre Ingebrigtsen kommenterer saken på følgende måte i en tekstmelding til Dagbladet:

— Ferdig med å kommentere saken. Fokus på kamp nå.

PS! Rosenborg møter Stabæk til semifinale i cupen onsdag klokka 20.00. Kampen vises på NRK 1!

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. Rosenborg BK
  3. Stabæk Fotball