Fotball

Bruttern friskmelder Selnæs til Lazio-kampen

Og RBK-treneren mener det er muligheter for RBK-seier i Roma.

KLAR MOT LAZIO: Ole Selnæs er tilbake i trening onsdag. Trener Kåre Ingebrigtsen sier at midtbanestrategen er med når RBK møter Lazio torsdag kveld.
  • Sjur Magnus Bergstrøm

Da Ole Selnæs datt i bakken og vred seg i smerte etter drøye 50 minutter av søndagens kamp mot Bodø/Glimt, var det mange som fryktet at Lazio-kampen ville ryke.

Les også

Selnæs beroliger fansen: - Blir nok klar til torsdag

Midtspilleren fikk en flenge under kneet og mistet litt hud, men trengte ikke å sy. Rosenborg regnet med at han ville bli bra igjen i løpet av noen dager og ifølge trener Kåre Ingebrigtsen er Selnæs klar til kamp torsdag kveld. Han var ikke med laget og trente tirsdag kveld, men er tilbake på feltet onsdag.

— Ole er med til Italia og trener onsdag. Han er klar til kampen. Det var en blåflekk det han fikk mot Glimt.

- Det var vel noe hud som manglet ifølge legen?

— Han har ikke sydd, og skrubbsår og blåflekker er ikke skader, sier Ingebrigtsen og smiler.

Skal matche Helland forsiktig

Det er gode nyheter for RBK, som må klare seg uten Pål André Helland. Vingen sliter fortsatt med låret og er uaktuell til kampene mot Lazio og Strømsgodset denne uka og verken Helland eller Ingebrigtsen ønsker å ta noen sjanser.

— Vi skal matche ham forsiktig inn mot avslutningen av sesongen, sier treneren.

Les også

Helland mister flere kamper: - Det er bittert

— Fullt mulig å slå Lazio

Ingebrigtsen og spillerne reiser til Roma onsdag formiddag og brukte tirsdagen til å se det italienske storlaget på video. De har kommet frem til at det er et lag som kan slås, selv på mektige Stadio Olimpico.

— Det er mye av det samme som vi har møtt i St. Etienne og Dnipro. Det er samme nivå og det viktigste er at vi også er på det nivået og stole på det. De er ikke bedre enn Steaua eller St. Etienne og det er fullt mulig å slå dem i Italia, sier Ingebrigtsen.

RBK-treneren mener Lazio er bedre organiserte enn lagene de har møtt i Europa så langt, men ikke så bra at det ikke blir muligheter til å utnytte det.

— De har færre svakheter, men også færre styrker. De er selvfølgelig et meget godt fotballag, men det er vi også, sier Ingebrigtsen.

Les også

  1. Ola By Rise blir ny kommunaldirektør i Trondheim

  2. Magnus Carlsen: - Dorsin er en bonde

  3. Fortsatt usikkert om Bruttern mister hjelperen sin

Les mer om

  1. Europa League
  2. SS Lazio
  3. Rosenborg BK
  4. Ole Selnæs