RBK-Nielsen: - Jeg er langt unna toppformen

RBK-vingen mener han ikke har fått vise hva han er god for.

Rosenborg-Vikingur 0-0 (2-0 sammenlagt):

LERKENDAL: Emil Nielsen fikk en sjelden mulighet fra start i torsdagens 0-0-kamp mot Vikingur. Dansken har fått lite spilletid siden overgangen fra Roskilde i vinter og har bare spilt 82 minutter fordelt på fem innhopp i eliteserien.

MANGLER KAMPTRENING: Emil Nielsen merket at han var rusten og sliten mot Vikingur.

— Jeg merketat jeg er rusten og at det er lenge siden jeg har spilt. Jeg var sliten de siste 30 minuttene, men jeg prøvdeå ha ballen og skape ting. Jeg er ikke på detnivået jeg kan være. Hadde jeg vært det, så hadde jeg scoret i dag, sier Nielsen.

Les også

Rosenborgs neste Europa-motstander er klar

Langt unna formen

21-åringen har slitt med lyskeproblemer og selv om han synes det sakte, men sikkert blir bedre,svarer han slik på hvor langt unna han er toppformen:

— Langt!Det er vanskelig å sette tall ogprosent på, men jeg har slettes ikke vist hva jeg er i stand til, sier Nielsen.

Nå håper han på flere muligheter i tiden fremover, enten det er i eliteserien eller i de to kampene mot KR Reykjavik i neste kvalifiseringsrunde.Mot Vikingur viste han til tider gode involveringer, men ble mer og mer usynlig utover i kampen, i likhet med flere av sine lagkamerater.

— Det er litt blandede følelser fordi vi vil gjerne vinne kampen, men vi møtte et lag som trøkket til og ga alt i hver duell. Noen vil si at vi burde vunnetstort, men vi prøvdeog i dag gikk det bare ikke vår vei. Vi er uansett fornøyde med å være videre, sier han.

Ble revet med

Nok en gang ble kampen mot Vikingur preget av mange dueller og høy aggressivitet. Til sammen ble det delt ut åtte gule kort, hvorav fem av dem gikk til Rosenborg-spillere - deriblant Nielsen.

— Det er vanskelig å spille mot slike lag, fordi de går inn i kampen med andre følelser. Det er deres største drøm å spille på Lerkendal mot Rosenborg, så de gir selvfølgelig 100 prosent i hver duell.Vi blir kanskje litt revet med av deres dueller. Det er selvfølgelig dumt at vi får så mange. Jeg synes det er flott at vi har stor innsats, men vi burde ungått å få fem gule kort, sier han.