Vilhjalmsson starter mot gamle lagkamerater: - De er livredde ham

En småskadet Alexander Søderlund er plassert på benken.

Matthias Vilhjalmsson.

KRISTIANSAND/TRONDHEIM (Adressa.no): Kåre Ingebrigtsen gjør tre endringer på laget som tapte mot Dnipro torsdag. Blant annet kommer Matthias Vilhjalmsson inn som spiss. Alexander Søderlund sto over torsdagens trening med en betent tå, men er på benken.

— Matthias har vært i Start i tre år og de er livredde ham. Han har vært deres beste spiller, så de har respekt for ham, sier Ingebrigtsen.

I tilegg kommer Mikael Dorsin inn for Holmar Örn Eyjolfsson, mens Yann-Erik de Lanlay er valgt som venstrekant til fordel for Tobias Mikkelsen.

Rosenborg stiller slik:

Rosenborg (4-3-3): André Hansen - Jonas Svensson, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik, Mikael Dorsin - Anders Ågnes Konradsen, Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø - Pål André Helland, Matthias Vilhjalmsson, Yann-Erik de Lanlay

Benken: Alexander Lund Hansen, Alexander Søderlund, Holmar Örn Eyjolfsson, John Hou Sæter, Tobias Mikkelsen, Magnus Stamnestrø.

- Ivrige på å vise seg frem

Lagene har hatt en vidt forskjellig oppladning til kampen. Rosenborg spilte en tøff kamp mot Dnipro på torsdag, mens det er hele ni dager siden Start spilte uavgjort mot Vålerenga i sin siste kamp.

Det tok Ingebrigtsen med i vurderingen da han valgte ut startelleveren:

— Vi er inne i en periode der vi må gjøre noen endringer fra de som spilte sist, på grunn av slitasje og slikt. Det er ingen som er voldsomt slitne, men vi trenger 100 prosent energi fra alle, fordi det kommer Start til å ha, sier Ingebrigtsen og er krystallklar:

— Vi sender utpå et lag som er ivrige på å vise seg frem.

Kampstart er 20.00 og du kan følge kampen direkte på adressa.no.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk