Fotball

Vindbjart-profil klar for Arendal Fotball

Preben Skeie var ønsket av Jerv. Nå er midtbanespilleren enig med Arendal Fotball om en avtale.

Preben Skeie er klar for Arendal Fotball.
  • Håvard Karlsen

Det melder klubben på sin hjemmeside.

– Troppen vår begynner å se meget bra ut, sier Mattias Andersson.

Skeie var på prøvespill hos Vålerenga etter at fjorårets sesong var over. 23-åringen gjorde et godt inntrykk, men fikk beskjed om at han hadde en jobb å gjøre med det fysiske.

Nå går veien videre til Arendal Fotball, som rykket ned fra 1. divisjon i 2017. Skeie har vært klar på at han ønsker å prøve seg på et høyere nivå etter at Vindbjart rykker ned til 3. divisjon.

Før 2017-sesongen ville Jerv ha Skeie til klubben, men venndølene ønsket for mye penger for midtbanespillere, og overgangen strandet.

Jerv var fortsatt et alternativ da Fædrelandsvennen snakket med Skeie tidligere i vinter.

– Det var nære på med Jerv, og jeg har snakket litt med dem. De har sagt at de skal sjekke ut markedet, så får vi se. De spiller en type fotball som jeg liker, sa Skeie i slutten av november.

Les også

Mot spillerflukt i Vindbjart etter nedrykket: – Jeg trener det laget jeg får

Mange utskiftninger

Skeie blir Arendal Fotballs tredje forsterkning før 2018-sesongen. Fra før har Jens Skogmo kommet fra Start, og Arne Einarsen fra Express.

Ute er Peter Kovacs (lagt opp), Darlan Martins (Brasil), Vlatko Lazic (Nederland), Viktor Lövgren (Sverige), Dejan Corovic, Aleksandar Corovic, Marius Andersen (Egersund), Ylldren Ibrahimaj (Mjøndalen) og Marko Priis Jørgensen (Danmark).

Skeie er den femte spilleren som forlater Vindbjart etter nedrykket. Fra før har Victor Vindfjell dratt til Pors, Sebastian Fredriksen er klar for Fløy, Adam Pytel blir spillende assistenttrener i FK Tønsberg, mens keeper Nicolai Larsen Berg skal spille for Egersunds IK de neste to sesongene.

Les også

Vindbjart-spilleren ønsker seg bort etter nedrykket: - Har ambisjoner

Les mer om

  1. Arendal Fotball
  2. Vindbjart FK
  3. Fotball 2. div
  4. Fotball
  5. Mattias Andersson